Descoperă secretul frumuseții tale!


Intră acum și în grupul de

(P)

O vizită la salonul nostru de înfrumusețare din Suceava îți oferă ocazia să descoperi look-ul care ți se potrivește. Sfaturile specialiștilor noștri profesioniști în materie de coafură, tratamente faciale și cosmetică, manichiură și pedichiură, tratamente corporale și masaj te ajută să fii în pas cu noile tendințe și să îți îndeplinești visul de frumusețe.

salon Health&Beauty Center

Salonul Health & Beauty Center este locul perfect în care îți poți petrece câteva clipe de relaxare și înfrumusețare într-o ambianță destinsă, personală, prietenoasă. Prin multitudinea serviciilor oferite, centrul de înfrumusețare se adresează deopotrivă femeilor, bărbaților și copiilor, iar amplasarea sa într-o zonă centrală, liniștită, îl face ideal de vizitat la orice oră a zilei.

Fiecare femeie își dorește să aibă parte de momente de relaxare și răsfăț, de momente care să o facă să se simtă frumoasă, apreciată, strălucitoare. Secretul nostru este că știm ce vă doriți și, mai mult de atât, știm cum să vă îndeplinim aceste dorințe. Odată intrată în acest sanctuar al răsfățului și al frumuseții, vei fi învăluită de un aer de distincție și relaxare, vei fi întâmpinată de un colectiv  binevoitor și extrem de profesionist ce îți va evidenția frumusețea cu stil și profesionalism pentru a redescoperi plăcerea de a fi îndelung admirată.

Regăsiți-vă frumusețea naturală și răsfațați-vă trupul prin gama noastră variată de masaje de relaxare, tratamente faciale, împachetări corporale. Sporiți-vă frumusețea și accentuați stralucirea aspectului fizic cu ajutorul coafurilor create special de stiliști, al epilării, al manichiurii și pedichiurii.

Salonul Health & Beauty Center este destinația în care îți dorești să mergi în fiecare zi, e spațiul unic al frumuseții personalizate, accentuate de calitățile extraordinare ale stiliștilor noștri.

Prin serviciile de înfrumusețare oferite, cele mai noi tehnici, produse de îngrijire profesionale și specializarea specialiștilor noștri, atât clientele care vor să încerce ceva nou, punându-și în tehnician toată încrederea cât și cele care nu vor o schimbare radicală, vor obține ceva de neuitat, lucru ce le va permite să fie mult mai încrezătoare în forțele proprii.

Aflat pe strada Lt. Alexandru Ienceanu, nr. 2, vis-a-vis de CAR Pensionari, salonul de înfrumusețare Health & Beauty Center din Suceva, îți oferă combinația ideală dintre ambianța plăcută și atitudinea profesională a specialiștilor. Echipamentele de ultimă generație și produsele profesionale vor pune în valoare și vor proteja frumusețea ta.

Totul depinde de tine. De cât de mult îți dorești să te simți bine. Pentru că tu ești oglinda propriilor tale stări.

Tratament corporal complet

tratament corporal

Tratamentul corporal complet are multe beneficii prin împachetarea cu diverse produse, precum: ciocolată, miere şi iaurt, sau nămol din alge marine amestecate cu diferite tipuri de uleiuri esențiale. Acestea nu numai că dau o stare de bine psihicului, dar și oxigenează, hidratează și tonifică țesutul. Împachetarea urmată de un masaj drenant tonifiant oferă rezultate spectaculoase.

Rezultatul tratamentului se vede imediat după prima ședință. Pielea rămâne mai fermă, mai catifelată, mai luminoasă. Pot apela la tratament corporal cu împachetare persoanele care au probleme cu greutate sau persoanele care au pierdut din greutate într-un timp scurt, iar pielea și-a pierdut din elasticitate. O astfel de ședință este benefică și pentru persoana care dorește să aibă parte de o zi de răsfăț de neuitat.

Tratament facial

tratament facial

De cele mai multe ori, femeile își doresc să aibă un aspect al tenului veșnic tânăr, de aceea nu ezită să apeleze la diferite tratamente faciale de curățare, hidratare, albire. O femeie trebuie să-și acorde puțin timp, pentru a se putea bucura de un tratament facial, nu doar din necesitate (apariția coșurilor, apariția ridurilor), ci pur și simplu pentru aș oferi momente de răsftăț și relaxare. Astfel, prin tratamentele inovatoare de regenerare, hidratare, tonifiere, programul dumneavoastră de îngrijire se transformă într-o vacanță de înfrumusețare cu efecte vizibile și de durată, iar dorința de a te bucura de un ten radiant, întinerit, hidratat și luminos îți este îndeplinită.

Manichiură și pedichiură

manichiura

Manichiura este cartea de vizită a unei femei, dar și o pedichiură bine îngrijită ne dă încredere în noi și ne oferă o stare de bine. Nu trebuie să trecem niciodată peste programul de îngrijire a unghiilor. Apelați cu încredere la specialiști pentru a vă bucura mereu de unghii frumoase și bine îngrijite.

 

Tratamente pentru păr

ingrijire par

Vă invitam să alegeți ceea ce este mai bun în domeniul de înfrumusețare, să vedeți ce înseamnă cu adevărat un păr sănătos, pe care îl veţi obţine imediat după primul tratament aplicat în salonul nostru. Aici, puteți găsi o gamă completă de produse pentru îngrijirea și tratarea părului, începând de la produse pentru reconstrucția și repararea părului degradat, produse ce conferă volum părului fin, produse de hidratare intensă pentru părul uscat și despicat, produse de îndreptare a părului rebel, creț sau ondulat, produse ce oferă protecție împotriva factorilor nocivi pentru păr (apă, soare, poluare, substanțe chimice ), produse pentru controlul mătreții, produse de curățare profundă pentru toate tipurile de păr, produse pentru îngroșarea firului de păr subțiat, produse pentru menținerea culorii vopselei de păr; pe scurt, produse ce oferă părului strălucire, forță, rezistență, vitalitate, adică tot ceea ce-i trebuie unui păr sănătos.

 

 

Coafură

coafura

Părul reprezintă o podoabă incontestabilă a fiecărei femei, este atributul frumuseții și cu cât este mai îngrijit, cu atât este mai atrăgător.

Părul necesită o atenție deosebită, pentru că strălucirea și rezistenta sa se mențina în timp.  De aceea, pentru a obține rezultate perfecte, se recomandă să apelați la specialiștii Salonului Health & Beauty Center, care vă vor răsfăța și vor avea grija de părul dumneavoastră, respectând atributele personale. Practic, după o ședință la coafor părul arată mereu senzațional, strălucește și e plin de viață. În mediul casnic toate aceste rezultate sunt rar posibile deoarece numai experiența stiliștilor și produsele profesionale pe aceştia care le folosesc atrag cu sine rezultatele senzaționale.

(P)


Intră acum și în grupul de