La Observatorul Astronomic USV reîncep atelierele interactive pentru copii


Intră acum și în grupul de

Atelier_de_lucru_USV_2

Odată cu începerea anului universitar, la Observatorul Astronomic și Planetariul din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava se vor relua atelierele interactive pentru elevii claselor 0-3.

Directorul Observatorului Astronomic al USV, lector dr. Cristian Pîrghie, a declarat pentru NewsBucovina că atelierele interactive vor începe din data de 5 octombrie, acestea adresându-se în special copiilor cadrelor didactice și nedidactice ale universității sucevene. Pîrghie a menționat însă că în limita locurilor disponibile vor fi acceptați și alți elevi suceveni.

În acest an, școlarii vor putea participa la atelierele de limba engleză, arte plastice, astronomie și instrumente științifice, iar ca noutate, educație fizică.

Atelier_de_lucru_USV

După cum a arătat directorul Observatorului Astronomic, atelierele de limba engleză vor avea loc marți, cele de educație fizică miercuri, atelierele de astronomie și instrumente științifice vor fi joi, iar artele plastice vineri.

Costul de participare este cel al biletului standard de intrare la activitățile Observatorului Astronomic, și anume 5 lei. În cadrul atelierului de arte plastice pot exista anumite costuri suplimentare legate de consumabile, în funcție de activitățile derulate, dar acestea vor fi discutate, în prealabil, cu persoanele implicate în program.

 


Intră acum și în grupul de