Noul POLO – o maşină care va sparge barierele convenţionalului


Intră acum și în grupul de

Dealerul pentru judeţele Suceava şi Botoşani a renumitei mărci de autoturisme Volkswagen, Auto Mitric, a lansat la Suceava, într-o prezenţă foarte numeroasă, formată din oameni de afaceri şi jurnalişti, noul POLO. Cei care au asistat la eveniment, care a avut toate ingredientele necesare unui show autentic cu care dealerul sucevean ne-a obişnuit deja, au fost de acord că după cum se prezintă noul POLO va cuceri multe inimi în cele două judeţe amintite.

Despre bijuteria celor de la WV directorul de vanzări a dealerului, Marius Corduneanu a spus că ceea ce sucevenii vor putea admira în show-room-ul firmei este „o maşină frumoasă, plăcută, ambiţioasă, dar matură”.

Cumva, acestea sunt şi caracteristicile transpuse în termeni literari ai noului POLO. Din punct de vedere tehnic, trebuie spus că Polo impune o nouă dimensiune a calităţii la clasa modelelor mici cu cinci motoare noi; pentru prima dată TSI şi Common-Rail-TDI pentru Polo, iar în privinţa consumului de carburant lucrurile sunt chiar îmbucurătoare – 3,6 litri la 100 de kilometri şi 96 g/km CO2 ceea ce, în opinia lui Marius Corduneanu, impune noi standarde la modelele cu cinci locuri din această clasă.

Despre noul POLO s-ar putea spune că are un look dinamic, cu tente de agresivitate, grila din faţă este foarte bine conturată, ampatamentul mărit faţă de modelul vechi, dar maşina, susţine dealerul, este una „foarte sigură, una dintre cele mai sigure maşini din clasa ei”.

Elogiile la adresa noului POLO pot fi confirmate în show-room-ul situat la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, iar deplasarea până acolo va merita, şi asta, cel puţin din dorinţa de a compara preţurile cu cele ale altor modele din clasa lui.


Intră acum și în grupul de