Zapada din abundenta in ultimul weekend de Serbari, la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Şi în weekend-ul care s-a încheiat, în staţiunea montană Vatra Dornei, distracţia a fost la ea acasă, cu prilejul Serbărilor Zăpezii. Mii de turişti au luat cu asalt orăşelul staţiune pentru a practica câteva dintre minunatele sporturi specifice iernii. Şi cum în acest sfârşit de săptămână a fost zăpadă din abundenţă, schiorii au putut să se bucure pe deplin de cele două pârtii care îşi aşteptau vizitatorii.

Cei care nu au schiat au închiriat săniuţe sau i-au admirat pe sportivii care schiau exemplar, spre invidia multora. Bineînţeles, cei de la baza pârtiei au putut urmări nu doar coborâri spectaculoase ci şi căzături de toată frumuseţea.

Nici spaţiile comerciale care “puneau la bătaie” băuturi şi mâncare nu au dus lipsă de clienţi, deoarece la finele sesiunii de schi sau săniuş, majoritatea turiştilor au ales să se dreagă cu o licoare caldă si o ciorbă bine pregătită.

Prin urmare, dacă staţiunea montană Vatra Dornei s-a bucurat de un număr mare de turişti şi proprietarii de hoteluri şi pensiuni s-au bucurat de clienţi, uitând pentru o scurtă perioadă de apriga criză financiară care a afectat buzunarele multora.

Astfel, “mulţumire” este cuvântul care descrie cel mai bine sentimentele pe care le-au încercat atât hotelierii cât şi turiştii. Hotelierii pentru că s-au bucurat de clienţi şi vizitatorii pentru că au avut parte de zăpadă, de un program de activitate variat şi de preţuri şi condiţii bune în ceea ce priveşte cazarea.


Intră acum și în grupul de