(Galerie Foto) Zece ani de Taco Loco, o super petrecere cu formația Aria Blue


Intră acum și în grupul de

Restaurantul sucevean Taco Loco a aniversat joi, 16 iulie, zece ani de existență prilej cu care a oferit clienților un concert live susținut de formația Aria Blue din Iași.

Situat pe strada Vasile Bumbac, în apropiere de clădirea Finanțelor, Taco Loco este unul dintre restaurantele de succes din municipiul Suceava care a reușit să se mențină în preferințele clienților. Încă de la început managerii au alocat o importanță deosebită atât clienților, cât și personalului angajat, pentru a oferi servicii de calitate, iar sucevenii să se simtă cât mai bine atunci când servesc masa sau savurează o cafea la primele ore ale dimineții.

Ceea ce reprezintă astăzi Taco Loco este rezultatul unei activități continue timp de zece ani, după cerințele și gusturile clienților, după cum am aflat de la omul de afaceri Lorand Ercse, cel care deține restaurantul sucevean.

De la un bar cu terasă pe timp de vară, deschis la data de 16 iulie 2005, după numai câteva luni proprietarii au luat decizia de a da identitate locului și astfel au început construcția restaurantului ce a primit un nume în concordanță cu specificul gastronomic: Taco Loco. În acest fel, din luna octombrie a anului 2005, sucevenii au început să guste primele preparate cu specific mexican, într-un ambient care să le poarte cu gândul la mariachi.

Chiar dacă sucevenii nu erau obișnuiți cu mâncărurile iuți servite la restaurante, pe parcurs s-au obișnuit și au revenit la Taco Loco pentru a se delecta și cu alte produse culinare.

„Oamenii au acceptat mai greu mâncărurile pe bază de ardei iute, mai mult tinerii au gustat produsele”, a spus Lorand Ercse.

Cu timpul, văzând că există cerere, iar clienții apreciază bucatele mexicane, proprietarii au continuat să dezvolte afacerea, aducând totodată în meniu și alte mâncăruri cu specific internațional, accentul fiind pus pe sortimentele de pizza. Ulterior, meniul a fost îmbogățit și cu preparate cu specific românesc, ceea ce a prins foarte bine la clienții restaurantului.

Lorand Ercse a arătat că un moment de cumpănă în istoria restaurantului a reprezentat perioada de criză economică din 2009, când afacerea a fost puternic afectată, ceea ce a însemnat o mai mare grijă față de investițiile din cadrul firmei.

După patru ani, în 2013, odată cu venirea unui nou manager, restaurantul a căpătat o altă înfățișare, fiind gândită și o altă strategie, întocmai după cerințele clienților, după cum a povestit omul de afaceri sucevean Lorand Ercse.

De atunci, restaurantul a început să fie deschis și pe timp de noapte, programul fiind unul non-stop, ceea ce a dus la o popularitate în special în rândul tinerilor. Proiectele de dezvoltare a restaurantului au continuat și în vara anului 2014, când a fost inaugurată terasa cu deschidere către parcul din fața BCR.

La cei zece ani de la deschiderea Taco Loco, Lorand Ercse a arătat că cele mai mari satisfacții le are atunci când clienții pleacă mulțumiți de ceea ce au servit în restaurant și de faptul că deciziile din interiorul firmei sunt stabilite în echipă. De asemenea, omul de afaceri a ținut să menționeze faptul că pentru el reprezintă o mare bucurie că persoane de toate vârstele calcă pragul restaurantului, începând de la tineri și până la persoane de vârsta a treia care vin să își serbeze zilele de naștere.

Un aspect foarte important în bunul mers al afacerii, după cum a explicat proprietarul restaurantului Taco Loco, este urmărirea feedback-ului din partea clienților. În acest mod întreg personalul înțelege nevoile clienților, ceea ce duce la profesionalism.

Cât privește planurile de viitor, Lorand Ercse a precizat că va interveni pe partea de modernizare a restaurantului și că se va adapta permanent la cerințele clienților, de aceea este deschis mereu și așteaptă sugestii din partea sucevenilor.


Intră acum și în grupul de