Jojo a fost tinta unui atac cu var la Suceava. Vezi despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Frumoasa actriță Jojo, pe numele său real Alexandra Cătălina Grama, a fost ținta unui atac cu var chiar în centrul Sucevei. Deși este dorită de mulți bărbați, nu de aceeași părere sunt și unii dintre locuitorii urbei.

panou Jojo (1)De la începutul acestei săptămâni, pe un panou publicitar din zona stației de autobuz Bancă, trecătorii pot observa imaginea stropită cu var a vedetei. Jojo  promovează o marcă de haine ce aparține lanțului de magazine Carrefour, îmbrăcată doar în costum de baie. Reclama în care apare actriţa se pare că i-a supărat pe unii locuitori, care au decis să arunce un var peste trupul cam dezgolit. Însă, furia cetățenilor s-a revărsat și pe stâlpul de susținere al panoului și pe trotuar.

Nu este pentru prima data când o reclamă ce aparține hipermarketului este boicotată. În anul 2012, o reclamă în care apărea Gina Pistol îmbrăcată tot în costum de baie a fost reclamată la sediul Primăriei Suceava, al Consiliului Judeţean, la Poliţia municipiului Suceava, şi la bisericile din municipiul reşedinţă de judeţ. Atunci, reclamaţia a fost depusă de nişte suceveni care s-au autointitulat “Grupul de cetăţeni iubitori de moralitate publică”. În reclamația formulată la acea vreme, ei spuneau că „reclama cu Gina Pistol, dezbrăcată în proporţie de 90% şi într-o poziţie neruşinată, ne revoltă foarte tare. Acestea intră la categoria reclame cu conţinut obscen, sexual şi pornografic, care foloseşte femeia ca şi obiect sexual, terorizează vizualizarea copiilor, încalcă demnitatea umană, protecţia femeii şi atentează la moralitatea publică. Noi, cetăţenii iubitori de moralitate publică, vă promitem război deschis la asemenea apucături nebune, deoarece ne iubim copiii, soţiile şi familiile noastre, identitatea umană şi moralitatea publică.”

Pe afișul în care apare Jojo promovând marca de îmbrăcăminte se specifică data la care va înceta această campanie, 23 iulie, însă rămâne de văzut dacă firma va înlocui reclama atunci sau mai devreme.


Intră acum și în grupul de