Miss Litoral 2014 este suceveanca Iuliana Dumbravă. Vezi foto cu castigatoarea


Intră acum și în grupul de

O tânără de 20 de ani din Suceava a căştigat titlul de Miss Litoral 2014.

 Iuliana Dumbrava1

Iuliana Dumbravă, o tânără de 20 de ani din Suceava, a fost desemnată Miss Litoral 2014. Concursul de frumuseţe s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia. Potrivita lideruldeopinie.ro, Miss Litoral 2014 a fost desemnata Iuliana Dumbrava, din Suceava, 1,75 cm inaltime. Premiul i-a fost inmanat pe scena de primarul Constantei, Radu Mazare.

Iuliana Dumbravă a avut numărul 4 în concurs şi a reuşit să fie desemnată câştigătoarea ediţiei din acest an din cele 36 de concurente înscrise.

Fashiontv a organizat sambata seara la Mamaia finala celui mai important concurs de frumusete ale verii: Miss Litoral 2014.

Cele 36 de concurente, selectate de Caravana Fashiontv atat in Romania cat si in Republica Moldova, iar o parte dintre ele alese in urma selectiei online, prin intermediul site-ului Fpeople.ro, au concurat pentru marele titlu. A fost ultima proba de concurs, dupa ce cu o seara inainte, participantele au avut ocazia sa impresioneze la proba costumelor de baie si a rochiilor de seara.

Iuliana Dumbrava

Din juriul concursului au facut parte si designerul Catalin Botezatu si castigatoarea Miss Litoral 2013, Andreea Giurea. In urma voturilor membrilor juriului, dar si a departajarii concurentelor selectate online prin voturile primite in aplicatia de Facebook Fpeople.ro, 20 dintre participante au castigat titluri si premii importante.

 

FOTO: lideruldeopinie.ro


Intră acum și în grupul de