Cel mai ravnit burlac al momentului, Bogdan Vladau, va prezenta, la Suceava, Mister Divos Moldova 2014


Intră acum și în grupul de

Cel mai râvnit burlac al momentului în România, modelul și cântărețul Bogdan Vlădău, se va afla la Suceava, la începutul lunii octombrie, unde va prezenta un eveniment unic pentru Bucovina.

bogdan vladau

Concursul de frumusețe masculină Mister Divos Moldova 2014 va avea loc pe 3 octombrie, la Lounge Padrino, iar în urma selecției zonale au fost aleși 20 de tineri arătoși, din peste 90 de participanți la casting, din toate zonele Moldovei: Suceava, Iaşi, Bacău, Huşi, Paşcani, Vaslui, Botoşani, Piatra Neamţ şi Roman.

Așa cum ne-a declarat Doru Mocanu, organizatorul principal al acestui concurs și manager la Divos Male Models, concursul de frumusețe masculină se află la cea de-a doua ediție, prima fiind anul trecut, la Iași, unde s-au strâns aproximativ 700 de persoane.

Cei 20 de concurenți la Mister Divos Moldova vor trece prin trei probe de foc, după cum ne-a spus Doru Mocanu: „Prima probă constă în ținuta casual, cea de-a doua probă este cea de lenjerie intimă, iar ultima probă constă în prezentarea ținutei de seară”.

De asemenea, organizatorul evenimentului a ținut să menționeze că din cei care au participat anul trecut la concurs, doi băieți au fost selectați de către Cătălin Botezatu pentru o nouă emisiune fashion, iar altor concurenți li s-a ivit ocazia de a apărea în pictoriale și de a lua parte la diverse prezentări de modă.

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet de intrare în valoare de 10 lei de persoană, a completat Doru Mocanu.


Intră acum și în grupul de