Vlaicu Daniela si Lungu Andrei, Miss si Mister Boboc 2014 la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava


Intră acum și în grupul de

Elevii de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava au făcut înconjurul lumii într-un spectacol unde în centrul atenției au fost bobocii liceului. Ei au fost purtați pe toate continentele, au descoperit tradiții, iar în final au avut parte de un invitat special, Tudor Turcu, câștigătorul sezonului 2 al emisiunii X Factor.

balul bobocilor colegiul economic suceava 2014 (55)

Bobocii colegiului sucevean au avut parte de o seară specială, vineri, la Balul Bobocilor care a avut loc la Casa de Cultură. Cu multă voie bună și multă dăruire, elevii au demonstrat că înconjurul lumii se poate face foarte ușor.

Din România până în Franța, Italia, Rusia, Brazilia sau Argentina, publicul a fost purtat prin intermediul dansului, muzicii, teatrului și sportului.

Cei 22 de boboci înscriși în competiția pentru Miss și Mister Boboc au trecut cu succes prin probele pregătite de organizatori, fie că au răspuns unor întrebări de cultură generală despre statele lumii sau au fost nevoiți să dea curs invitației de a accepta diverse provocări. Realizarea Statuii Libertății din hârtie igienică sau suflarea cu aerul din baloane câteva pahare de plastic așezate pe o tavă au făcut deliciul publicului, acesta răsplătindu-i prin aplauze pe tinerii de pe scenă.

Un moment mult așteptat din cadrul balului a fost prezentarea ținutelor de seară. Apariția bobocilor, aranjați până la cel mai mic detaliu, în rochii și costume care le-au evidențiat frumusețea a completat călătoria prin lume a liceenilor. Cu multă grație ei au realizat câțiva pași de dans pentru a încânta juriul și pentru a le acorda titlurile mult râvnite.

balul bobocilor colegiul economic suceava 2014 (31)

Până să delibereze juriului cei mai frumoși boboci, publicul a fost întreținut de momente deosebite de muzică și dansuri populare, hip-hop și demonstrații de capoiera (arte marțiale îmbinate cu elemente din dans și acrobație, pe ritmuri braziliene). Marele invitat al spectacolului a fost câștigătorul sezonului 2 al emisiunii X Factor, Tudor Turcu. El le-a cântat liceenilor piese ale unor formații sau artiști celebri precum Reamon, Kings of Leon, Cargo sau Talisman. Distracția a fost în toi, artistul invitându-i pe scenă nu doar pe bobocii participanți la Miss și Mister, ci și pe tinerii liceeni din sală.

După momentul special al artistului, emoțiile bobocilor au început să crească, ei fiind invitați de prezentatori din nou pe scenă, pentru a le înmâna premiile. Locul III a fost obținut de Amagdalenei Lucian și Iftimie Nicoleta, locul II de Florescu Alexandru și Nicoriuc Ana Maria, iar locul I de Țipu Sebastian și Berdeu Lidia. Mult așteptatele titluri de Miss și Mister Boboc 2014 la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava au fost obținute de Vlaicu Daniela și Lungu Andrei. 

Vezi mai multe fotografii de la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava


Intră acum și în grupul de