Anna Tocari si Eduard Nicolae Hanuseac, Miss si Mister Boboc 2014, la Colegiul de Arta „Ciprian Porumbescu” Suceava


Intră acum și în grupul de

Talentul elevilor de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava a fost valorificat la maxim într-un spectacol deosebit desfășurat vineri seara pe scena de la Casa de Cultură din municipiu.

balul bobocilor arte 2014 (67)

Balul Bobocilor de la Colegiul de Artă a fost unul excepțional, dominat de eleganță și bun gust, simplitate și rafinament. Cuprinși de farmecul basmului „Alice în Țara Minunilor”, elevii de la Arte au arătat că pot rescrie povestea și că pot transmite publicului bucuria și spiritul copilăriei într-o manieră delicată.

Timp de aproximativ trei ore și jumătate, nouă perechi de boboci s-au întrecut în frumusețe, abilități artistice și cultură generală, dovedind că merită să obțină tronul din Țara Minunilor.

Căutările pentru un nou rege și o nouă regină în Țara Minunilor au însemnat o adevărată provocare, juriul având o misiune foarte grea în departajarea concurenților. Foarte bine pregătiți, dar mai ales foarte talentați, cei 18 elevi au pășit cu multă încredere pe scenă și s-au prezentat în fața colegilor care îi susțineau și îi încurajau cu multe aplauze.

balul bobocilor arte 2014 (77)

Organizatorii balului, elevii de clasa a XII-a, i-au supus la grele încercări pe boboci pe tot parcursul spectacolului, probe peste care au trecut cu multă lejeritate.

Una dintre cele mai așteptate și totodată una dintre cele mai apreciate probe, cea de aptitudini, a scos în evidență adevărate talente. Concurenții la tronul din Țara Minunilor au arătat că fac cinste liceului, ei interpretând excepțional vocal, la pian, la flaut sau la chitară ori prin pași de dans modern, popular, sportiv sau balet clasic.

Foarte gustată de public a fost și proba de cultură generală, micii artiști răspunzând corect unor întrebări precum: „Cum se numește știința care se ocupă cu studiul peșterilor?”, „Cum se numește imnul național al Franței?”, „Unde s-a desfășurat ultima ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă?” sau „Pe ce stradă este situat Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava?”.

Spectacolul bobocilor a fost completat de numeroase momente artistice susținute de colegi, dar și de absolvenți ai colegiului. Regalul de muzică și dans a fost pe placul tuturor, elevii organizatori alegând cu multă pricepere ce să pună în scenă.

balul bobocilor arte 2014 (78)

Au evoluat pe scenă interpreți de muzică ușoară și populară, grupuri vocale și instrumentale, taraful liceului, formațiile „Free Education”, „Simbol” și „Immodium”. De asemenea, spectacolul a fost condimentat de un moment plin acțiune și de pericol prin acrobațiile pe bicicletă. Un alt moment care a întregit tabloul evenimentului de vineri seara a fost prezentarea unei colecții vestimentare inedite, colecție semnată de doi frați foarte talentați, elevi ai liceului.

Până să fie anunțați câștigătorii balului, doi absolvenți, Eugen Toboș și Mihai Boicu, au susținut un recital deosebit, cu piese cu care s-au afirmat și au câștigat numeroase premii naționale și internaționale.

De remarcat în cadrul spectacolului a fost valorificarea temei, pe tot parcursul evenimentului făcându-și apariția Marele Iepure Alb, acesta delectând publicul prin intervențiile sale. Totodată, și vestimentația prezentatorilor a fost în ton cu tema aleasă.

Anunțarea câștigătorilor a fost un moment plin de suspans, bobocii fiind încurajați din public de colegi, aceștia arătându-și susținerea prin afișarea unor pancarte cu numele bobocilor preferați.

În urma deliberărilor, juriul a acordat titlurile de Miss și Mister Popularitate elevilor Anastasia Cristurean și Adelin Palaghiciuc, locul III bobocilor Daniela Ciubotariu și Nicolae Robciuc, iar locul II concurenților Ligia Buruiană și Florin Ștefan Lupu. Un premiu special din partea sponsorilor a fost oferit elevei Andra Ștefana Plăcintă.

Marii învingători ai serii au fost elevii Anna Tocari și Eduard Nicolae Hanuseac, aceștia fiind decernați cu titlurile de Miss și Mister Boboc 2014, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.


Intră acum și în grupul de