Turism: Cine va reprezenta Romania la concursul Miss Tourism International 2014 FOTO


Intră acum și în grupul de

În urma selecţiei naţionale Miss Turism Internaţional România 2014, organizate la sfârşitul săptămânii trecute de către agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Tourism Internaţional în România, Aculina Şotropa a fost desemnată oficial Miss Turism Internaţional România 2014, urmând să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Tourism Internaţional 2014, competiţie care se desfăşura în acest an în perioada 09.dec.2014 – 03.ian.2015 în Malaezia.

 

Aculina Şotropa are 25 ani, 1.73 m înălţime, iar dimensiunile ei sunt 85-60-89. Aculina locuieşte momentan în Moscova, având dublă cetăţenie română şi moldovenească. Aculina a obţinut cetăţenia română în 24 iunie 2011, potrivit ordinului 466/p al Ministerului Justiţiei din România.

Ea a absolvit Facultatea de Filologie din cadrul Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Republica Moldova. În prezent Aculina lucrează că şi model în Moscova, având la activ prezentări pentru designeri importanţi din Rusia, se arată într-un comunicat al agenţiei deţinătoare a licenţei pentru acest concurs.

 

Aculina vorbeşte 3 limbi străine, engleză, italiană şi rusă amănunt extrem de important pentru participarea sa din Malaezia. Printre pasiunile sale se regăsesc modelingul, călătoriile, yoga şi filozofia, talentul sau fiind pictură.

 

Aculina va fi timp de un an de zile imaginea Miss Tourism Internaţional România, având sarcina de a se implică activ împreună cu agenţia ExclusivEvent în cât mai multe campanii şi acţiuni de caritate, dar şi în numeroase programe şi activităţi de promovare a turismului românesc.

 

În anul 1994 a avut loc prima ediţie a competiţiei Miss Tourism Internaţional, competiţia clasată pe locul al 5-lea la nivel mondial, din punct de vedere al prestigiului, importanţei şi amplorii evenimentului.

 

Miss Tourism Internaţional este cea mai importantă competiţie internaţională organizată pe o platforma de turism, fiind singură competiţie a cărei finală se desfăşoară în noaptea Anului Nou, fiecare câştigătoare fiind încoronată pe 31 decembrie. Miss Tourism Internaţional este organizat cu scopul de a promova turismul şi schimburile culturale între ţările participante.

 

„Sunt convins că Aculina Sotropa va reuşi să facă o imagine foarte bună României în această competiţie internaţională. Pregătirea să în domeniul modelingului va fi un atuu extrem de important pentru că România să ocupe un loc cât mai bun în competiţia din Malaezia.”- ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss Turism Internaţional România.

 

“Participarea mea în Malaezia în cadrul Miss Tourism Internaţional 2014 va fi o experienţă deosebită pentru mine, probabil cea mai frumoasă de până în acest moment. Nu am cuvinte să mulţumesc îndeajuns agenţiei ExclusivEvent pentru că au avut încredere în mine să fiu eu cea delegată să reprezint România în această competiţie internaţională extrem de importantă pentru promovarea internaţională a turismului românesc. Sunt extrem de onorată să reprezint România, ţară mea de suflet în faţă a sute de milioane de privitori  promiţând că voi depune toate eforturile pentru a clasa cu ajutorul lui Dumnezeu România pe un loc cât mai sus pe podiumul final al competiţiei. România este o ţară cu foarte multe atracţii turistice extraordinare pe care le voi prezenţa şi promova lumii întregi.” – a declarat Aculina Sotropa – Miss Tourism Internaţional România 2014.

 

FOTO MODEL MAYHEM


Intră acum și în grupul de