FOTO „Bilionera” pregateste o colaborare cu un artist international. Vezi despre cine este vorba


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Otilia Brumă, cântăreaţa care a dat lovitura în ţară şi peste hotare cu hit-ul „Bilionera” pregătește o colaborare inedită, cu un artist de talie internațională.

otilia bruma

Focoasa artistă a dat lovitura în Turcia, ea fiind foarte iubită și apreciată pentru piesele sale energice, pline pasiune și senzualitate. De Revelion, turcii au tratat-o ca pe o adevărată divă, fiind invitată să cânte în una dintre cele mai selecte locații din Istambul. Tot în Istambul, înainte de sărbători, suceveanca a fost invitată să cânte la inaugurarea luxosului hotel Hilton.

Totodată, în decembrie Otilia a primit din partea unui designer vestimentar celebru din Turcia o costumație de scenă în valoare de aproximativ 20.000 de dolari, aceasta fiind încrustată cu pietre Swarovski.

Adorată de milioane de oameni din țară și de peste hotare, suceveanca se bucură de succesul fulminant pe care îl are la public, iar în acest an vine cu o colaborare cu Serdar Ortaç, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din Turcia.

Potrivit lui Ionuț Bejinariu, managerul Otiliei, hit-ul „Bilionera” va fi adaptat influențelor orientale alături de artistul Serdar Ortaç, iar în cel mai scurt timp fanii îi vor putea asculta, dar și vedea, pe Otilia și Serdar într-un videoclip ce va fi filmat în Turcia.

Otilia alături de Serdar Ortaç în studioul de înregistrări din Turcia
Otilia alături de Serdar Ortaç în studioul de înregistrări din Turcia

„Bilionera”, piesa care a făcut-o faimoasă pe tânăra suceveancă în toată Europa, a depășit 40 milioane de vizualizari pe Youtube, 20 de milioane de vizualizări având doar videoclipul lansat în septembrie 2014 pe canalul oficial al casei de discuri „JHaps Records”.

otilia bruma 2

În prezent, hit-ul „Bilionera” este numărul unu, fiind cea mai difuzată piesă la radio în Turcia. Mai mult decât atât, timp de nouă săptămâni la rând, Otilia a subclasat artiști internaționali precum Marron 5, David Guetta, Pitbull sau Calvin Harris.

În ceea ce privește numărul ascultărilor de pe Youtube, „Bilionera” are o creștere zilnică de aproape 350.000 ascultari. De remarcat este faptul că jumatate dintre ascultători sunt din Turcia. De asemenea, hit-ul Otiliei este ascultat și apreciat de fani din Grecia, Bulgaria, Italia, dar și din multe alte țări.

Otila și Ionuț Bejinariu în noaptea de Revelion la un restaurant de top din Istambul
Otila și Ionuț Bejinariu în noaptea de Revelion la un restaurant de top din Istambul
Otilia Bruma la_probe_pt_costumatie_de_20000_dolari[1]
Otilia probând costumația de scenă de 20.000 de dolari

Intră acum și în grupul de