Suceveanca Otilia, mai ascultata decat David Guetta sau Enrique Iglesias. Vezi fotografii de la ultimul concert


Intră acum și în grupul de

otilia Greece

Suceveanca Otilia este una dintre artistele cele mai apreciate ale momentului. În țări precum Grecia și Turcia, „Bilionera” este piesa cea mai difuzată de mai bine de zece săptămâni, lucru confirmat și de fanii săi care iau parte la concerte.

Potrivit lui Ionuț Bejinariu, managerul Otiliei, artista a fost întâmpinată de mii de fani la cel recent concert susținut în Grecia, ceea ce confirmă încă o dată poziția puternică pe care o are în industria muzicală grecească.

„Otilia și hitului ei „Bilionera” au împlinit zece săptămâni de numărul unu, cea mai difuzată piesă pe radiourile din Grecia”, a spus Bejinariu.

Zece săptămâni de nr.1 la radiourile din Grecia
Zece săptămâni de nr.1 la radiourile din Grecia

Suceveanca i-a depășit în acest fel pe artiști precum David Guetta, Enrique Iglesias, Sean Paul, Sia sau Coldplay.

Totodată, și în Turcia artista este foarte iubită și ascultată, fiind de 12 săptămâni pe primul loc în topurile muzicale.

Managerul Otiliei a mai susținut că proiectului de succes „Otilia” i s-a alăturat un partener foarte puternic din Germania, și anume „Kontor Records”.

„De la săptămână la săptămână, piesa „Bilionera” acumulează milioane de vizualizari pe Youtube, depășind de mult timp 50 de milioane pe canalul oficial al casei de discuri „JHaps Records”, casă ce apară exclusiv interesele artistului”, a mai precizat Ionuț Bejinariu.

 

otilia greece1

otilia

otilia2

 


Intră acum și în grupul de