Monica Tatoiu: „Eu sunt intr-un razboi cu popii.” Vezi ce semnificatie are icoana pe care femeia de afaceri o poarta tot timpul in geanta


Intră acum și în grupul de

Cunoscuta femeie de afaceri Monica Tatoiu a fost invitată la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava unde le-a vorbit studenților, în cadrul unei conferințe, despre reușita în carieră.

Evenimentul „Career Advice for Students” desfășurat miercuri, 4 martie, sub organizarea Asociației Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei din USV, a avut-o drept invitat special pe Monica Tatoiu.

Aceasta a atins diverse teme în discursul pe care l-a ținut în fața studenților și profesorilor de la universitatea suceveană, printre care și problema spiritualității.

Tatoiu le-a spus celor prezenți la conferință despre faptul că se află într-un război cu popii, asemănându-i cu funcționarii de la Fisc.

„Eu acuma sunt într-un război cu popii. Nu cu duhovnicii adevărați, nu cu preoții care au fost alături de neamul românesc în toată istoria. Cu popii care sunt funcționari ai administrației exact ca ăia de la Fisc”, a afirmat femeia de afaceri.

Cu toate acestea, Tatoiu și-a mărturisit credința în Dumnezeu, prezentând publicului o icoană pe care a găsit-o la vârsta de zece ani, pe când se afla la bunici ,și pe care o poartă tot timpul în geantă.

Monica Tatoiu icoana

„Când am avut zece ani, eram la bunica, la cules de mere, la Bocșa. Am găsit într-un copac, lângă un cimitir, icoana asta. Am purtat-o cu mine tot timpul și de câte ori mi-a fost greu am știut că lucrurile se vor schimba dacă îl iubesc pe El”, a mărturisit femeia care a condus timp de zece ani una dintre cele mai de succes afaceri din România.

Tatoiu a ţinut să precizeze că succesul său se datorează unor persoane foarte importante, dar și credinței în Dumnezeu.

„Familia, mentorii mei, soțul meu alături de care sunt de 32 de ani și Dumnezeu au fost cei patru piloni pe care a stat masa pe care eu m-am urcat. Dacă țineți în sufletul vostru tot timpul asta și nu cereți mai mult decât meritați, Dumnezeu o să fie alături de voi. Dar neaparat prin părinți sfinți, nu prin popi”, le-a transmis Monica Tatoiu studenților.

Totodată, femeia de afaceri a punctat faptul că venind în Moldova a văzut foarte multe biserici, iar școli foarte puține. În acest sens, a ținut să atragă atenția că „fără școală, numai cu credință nu se poate”. „La fel, nu se poate nici fără școală și fără credință sau fără respect de părinți”, este de părere Monica Tatoiu.

Vezi AICI ce părere are Monica Tatoiu despre orașul Suceava.

 


Intră acum și în grupul de