O elevă de la „Petru Rareș” a lăsat cu gura căscată o țară întreagă la „Românii au talent” cu un număr de bellydance tribal


Intră acum și în grupul de

bianca costiug romanii au talent

O adolescentă de 17 ani, elevă a Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava, a avut o apariție de senzație în preselecțiile concursului de televiziune „Românii au talent”, unde a obținut patru de „da”, calificându-se astfel în etapa următoare.

Ediția a treia a sezonului cu numărul cinci de „Românii au talent”, de vineri, 27 martie, a debutat cu tânăra suceveancă Bianca Coștiug, care a efectuat un număr de bellydance tribal.

Aceasta a reușit să impresioneze și să lase cu gura căscată o țară întreagă datorită mișcărilor sale seducătoare și pline de mister, fapt ce a trimis-o cu patru voturi de „da” direct în etapa următoare și cu multe cuvinte de laudă din partea juraților.

„Măria Sa, Ştefan, cu siguranţă a vrut să câştige războiul cu turcii ca să facă rost de turcoice. Foarte frumos dansul”,a spus Bebe Cotimanis.

La rândul său, Mihaela Rădulescu, a declarat: „Sunt fascinată de faţa ta atât de frumoasă! Este primul dans care-mi place cu adevărat!”.

Și Andra a apreciat talentul și frumusețea adolescentei: „Tu eşti şi frumoasă şi talentată şi ai o atitudine de învingătoare. Bravo! Abia aştept să te mai văd dansând”.

„Ai nişte ochi care curentează. Foloseşte acest atu al tău care te diferenţiază”, a completat Andi Moisescu.

 

Vezi aici dansul care i-a lăsat fără cuvinte pe juraţii de la Românii au talent:

 

http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2015-bianca-costiug-bellydance-tribal.html


Intră acum și în grupul de