Cum a reuşit Ducesa de Cambridge să arate impecabil la câteva ore după ce a născut


Intră acum și în grupul de

La mai puţin de 12 ore de când a născut, Kate a ieşit, fericită, pe poarta maternităţii, având-o în braţe pe fetiţa nou-născută. Ducesa arăta ca proaspăt ieşită din cutie şi nu mai păstra nicio urmă a travaliului prin care trecuse cu puţin timp în urmă.

Aspectul impecabil al lui Kate, după naştere, a intrigat mii de oameni, unii mergând până la a crede că ducesa a născut mai demult sau că nu a fost însărcinată, ci a apelat la o mamă surogat. Adevărul este, însă, mult mai simplu: Kate a apelat la serviciile unor stilişti pentru a arăta ca şi cum nu ar fi dat naştere unui copil.

 

kate-midletton-nastere_01_b8a85552c9
Părul, aranjat de stilista personală a prinţilor William şi Harry
Ducesa de Cambridge a fost coafată, după naştere, de către Amanda Cook Tucker, aceeaşi care se ocupă de părul prinţilor Wiiliam şi Harry încă din copilărie. Stilista a fost văzută intrând în spital în jurul orei 13, la cinci ore de când Kate a născut, cu o geantă imensă plină de produse pentru coafat şi styling. Aşa se explică buclele perfecte şi părul strălucitor al ducesei, care au devenit o adevărată marcă a eleganţei ei.
Şi machiajul a fost atent studiat
Machiajul lui Kate Middleton a fost unul natural, aşa cum ea obişnuieşte şi în viaţa de zi cu zi. Pe lângă produsele cosmetice în culori neutre, ea foloseşte şi o cremă de faţă cu venin de albine, care costă 55 de lire. Potrivit Daily Mail, ducesa este nemulţumită de pungile de sub ochi şi, pentru că nu apucă să doarmă cât ar vrea, a căutat un produs cu efect de lifting facial.
Manichiura de prinţesă
Unghiile scurte şi manichiura french sunt o altă marcă a ducesei de Cambridge. Kate are, de cinci ani, aceeaşi manichiuristă, care îşi face treaba o dată pe săptămână sau mai des. Pregătită pentru naştere, Kate a avut grijă să-şi facă unghiile cu câteva zile înainte. A optat pentru culori deschise, neutre, aşa cum îi stă bine unei femei cu copil nou-născut.
Nici vestimentaţia nu a fost lăsată la voia întâmplării

Rochia albă, cu flori galbene, pe care Kate a purtat-o când a ieşit în public cu fetiţa ei şi cu prinţul William, a fost una perfectă pentru o lăuză. Lungă cât să-i acopere genunchii şi largă în zona burţii, ţinuta i-a ascuns ducesei cele mai mari neajunsuri caracteristice unei femei care a născut recent. Pantofii, cu toc mediu, au fost aleşi într-o culoare nude, pentru a se potrivi perfect cu nuanţa pielii ducesei şi pentru a crea astfel iluzia unor picioare mai subţiri.

 

Sursa: Libertatea.ro


Intră acum și în grupul de