Charlotte Elizabeth Diana. Cum s-a pariat pe numele fetiței prinţesei de Cambridge


Intră acum și în grupul de

Numele prinţesei de Cambridge a fost unul dintre cele mai dezbătute subiecte din această perioadă. Unii oameni s-au gândit chiar că se vor îmbogăţi de pe urma venirii pe lume a fetiței princiare. Astfel, la unele case de pariuri s-ar fi mizat şi sume mai mari de un milion de lire sterline.

Charlotte Elizabeth Diana

Sume uriaşe au fost pariate, iar unele agenţii au fost nevoite să-şi suspende activitatea din cauza cererii foarte mari. După prenumele Charlotte, care a avut o cotă de 2-1, următoarele prenume feminine preferate de pariorii britanici au fost Alice (cota 5-2), Elizabeth (6-1), Victoria (10-1), Alexandra (12-1) şi Diana (16-1), potrivit casei de pariuri William Hill. Ducesa de Cambridge și prințul William au decis ca al doilea lor copil să se numească Charlotte Elizabeth Diana, potrivit Channel 4.

Numele ales are următoarea semnificaţie: Charlotte – versiunea feminină a lui Charles -, în onoarea tatălui prinţului William şi a bunicului bebeluşului, prinţul Charles de Wales; Elizabeth dupa străbunica sa, Regina Elizabeth a-II-a; Diana-  dupa numele bunicii sale, Prințesa Diana, care a murit în 1997. Se pare că primul nume al fetiţei este şi cel mai bine cotat nume la casele de pariuri, aşa încât cei care au pariat pe acest nume sunt nerăbdători să-şi revendice câştigul.

 

Sursa: www.dcnews.ro


Intră acum și în grupul de