Suceveanca Bianca Coștiug s-a calificat în finala concursului „Românii au talent” cu numărul de dans tribal


Intră acum și în grupul de

Cu o privire electrizantă și mișcări de dans perfecte, eleva Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava, Bianca Coștiug, a cucerit din nou o țară întreagă, fiind trimisă în finala competiției „Românii au talent”.

bianca costiug 2

Vineri seara, PRO Tv a difuzat, în direct, cea de-a doua semifinală a show-ului „Românii au talent”, tânăra de numai 17 ani, din Suceava, Bianca Coștiug, fiind concurenta care a încheiat seara cu un dans tribal pe melodii tradiționale din mai multe țări, inclusiv din România.

Dansul tinerei din Suceava le-a plăcut atât de mult celor patru jurați ai emisiunii, încât Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis au avut numai cuvinte de apreciere.

„Eu am rămas hipnotizată după acest moment. Când tu ai zâmbit, am zâmbit și eu. Când te-ai încruntat aveam senzația că și eu trebuie să fac asta. Pur și simplu m-ai hipnotizat. Ochi frumoși, fata frumoasă, talentată, ești unică! Eu nu am mai văzut așa ceva la Românii au talent…acest dans tribal, oriental, nu știu cum să spun. În fiecare sezon învățăm câte ceva. Mulțumim că ai venit și ne-ai hipnotizat cu acest stil de dans”, a spus Andra după prestația elevei.

bianca costiug 1

La rândul său, Mihaela Rădulescu, a declarat: „Fată dragă, ești aproape perfectă. Și o să spun de ce aproape pentru că sunt convinsă că în finală, am așa o presimțire că o să ne întâlnim cu tine în finală, vei fi probabil perfectă. Ne-ai uimit de la o etapă la alta. Dansul tău a fost o lecție politică. I-ai împăcat pe ruși cu americanii, cu arabii, cu românii, ai vorbit despre pacea lumii mai frumos decât toți miniștrii de externe, politicienii și ambasadorii noștri de prin toate țările care oricum nu fac nimic. Ai vorbit atât de frumos despre pace, despre frumusețea dansului, pentru că dansul este limbajul internațional al sufletului, iar mie cel puțin mi-ai vorbit atât de frumos și te-am înțeles atât de bine încât aș vrea cumva să-i oblig pe cei de acasă să te voteze.”

Și Andi Moisescu a ținut să recunoască că „încă din preselecții am fost vrăjit, iar în această seară vă mărturisesc sincer că nu numai că vraja nu s-a rupt, dimpotrivă, s-a amplificat”.

„Bianca, ești o ființă tare ciudată! Frumos de ciudată, periculos de ciudată, cred că ești în stare să faci hipnoză în masă. Publicul uite că nu mai mișcă. Ai darul de a ne transporta într-o lume a ta care nu e ușor de citit. Ai o subtilitate, o filosofie ascunsă, știi ce dansezi, pas cu pas, unde vrei să ne duci, și noi mergem ca niște găini bete. E foarte frumos ceea ce faci și îți mulțumesc!”, a spus Bebe Cotimanis.

În urma voturilor publicului, Bianca Coștiug a fost prima concurentă din cea de-a doua semifinală a show-ului „Românii au talent” care s-a calificat în finală, obținând cele mai multe voturi din partea spectatorilor.

 

Citește AICI interviul acordat de Bianca Coștiug pentru NewsBucovina după preselecțiile show-ului „Românii au talent”.

Vezi prestația tinerei din Suceava la „Românii au talent”

 

 


Intră acum și în grupul de