FOTO Motivele florale din Bucovina și lumea teatrului englez s-au armonizat în cea mai nouă colecție vestimentară semnată Claudia Rawlings


Intră acum și în grupul de

Claudia Rawlings   colectie vestimentara motive florale din Bucovina (4)

O colecție inedită, aflată la îmbinarea a doua lumi, a fost lansată de designerul vestimentar Claudia Rawlings, miercuri, 3 iunie, într-o atmosferă elegantă și exclusivistă din centrul Bucureștiului.

„Forget me not”, cea mai nouă colecție vestimentară semnată Claudia Rawlings, reunește cele două lumi ale creatoarei, lumea teatrului englez, cu accente Shakespeariene, de la Globe Theather sau  Royal Opera, și motivele florale  tradiționale românești.

Creatoarea este absolventă a Universității din Kent, Marea Britanie, având specializarile de Design Vestimentar și Textile, iar în cea mai nouă colecție a inserat motive florale din Bucovina și Teleorman, din locurile copilăriei sale.

„O îmbinare de Etno Floral cu Teatrul Medieval Britanic, colecția Forget me not  devine practic lansarea brandului Claudia Rawlings în România, la doi ani după ce creatoarea a inaugurat biroul de la București”, se arată într-un comunicat de presă.

Vedeta colecției a fost o rochie dintr-un material de peste o sută de ani ce a fost găsit de părinții creatoarei în podul unei case din Ardeal.

„Moda înseamnă creație și nu doar copierea unor modele ușor modificate. Materialele și îmbinarea lor contează foarte mult, iar doamnele este firesc să își poată permite să poarte creații unicat care să le pună în valoare feminitatea și eleganța, indiferent de buget”, a declarat creatoarea Claudia Rawlings.

La evenimentul de lansare a colecției „Forget me not” s-au aflat Prințesa Lia și Prințul Paul de România, Ovidiu Lipan Țăndărică, dar și jurnaliști de modă, vedete de televiziune sau artiști.

 

 


Intră acum și în grupul de