Bianca Coștiug, o nouă apariție într-un videoclip de promovare a unei piese despre India. Melodia aparţine suceveanului Alexandru Stoica


Intră acum și în grupul de

Alexandru Stoica, un tânăr sucevean de numai 20 de ani vrea să dea lovitura pe piața muzicală din străinătate cu o piesă progressive house, după modelul american.

Până la momentul lansării însă, tânărul artist a scos un teaser pentru „Beautiful India”, aşa cum se va intitula melodia, în care apare și frumoasa finalistă de la „Românii au talent”, Bianca Coștiug.

beautiful india

„Va fi o piesă de tip progressive-house, de tip străin, după modelul american. Acum am dat teaser-ul la promovare, iar lansarea va avea loc pe 4 iulie. Vom avea o lansare și într-un pub sau club”, a declarat pentru NewsBucovina, Alexandru Stoica.

alexandru stoica

El a mai spus că dacă piesa va avea succes va filma și un videoclip.

„Sper să prindă bine piesa, o vom promova în străinătate, acolo știu că publicul e mai mult pe acest tip de muzică. În România va prinde, dar mă aștept să prindă mai mult în străinătate”, a menționat Alexandru.

Alexandru Stoica a pășit în lumea muzicală în urmă cu cinci ani, a studiat pianul la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, a lucrat pentru casa de producție  JHAPS Production, după care și-a deschis propriul studio de întregistrări și a făcut parte dintr-un band. A colaborat cu cei de la „Noaptea târziu” pentru care a făcut cover-uri și instrumentale, iar în prezent se ocupă de partea de producție muzicală.

 


Intră acum și în grupul de