Tainele dansului tribal, dezvăluite de Bianca Coștiug în cadrul unor workshop-uri pentru începători


Intră acum și în grupul de

bianca costiug 1

Tinerele sucevence și nu numai au ocazia să cunoască secretele dansului tribal promovat de finalista concursului de televiziune „Românii au talent”, Bianca Coștiug, în cadrul unor workshop-uri pentru începători.

Eleva Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava va ține în această vacanță de vară patru workshop-uri, iar la final cursantele vor primi un certificat care atestă cunoștiințele de bază în tribal fusion.

bianca costiug

„Vă invit pe cele ce doresc să cunoască libertatea ritmurilor tribale, să se mențină în formă, să simtă energia cosmică și mistică ale unei arte străvechi, să își elibereze tot pulsul urban, gotic sau hippie sau să își înalțe conștiința prin meditație activă, la workshop-uri pentru începători unde vom învăța bazele bellydance-ului tribal”, a scris Bianca Coștiug pe Facebook.

Ea a precizat că workshop-urile vor începe cu o încălzire de 30 de minute ce vor presupune mișcări și exerciții de yoga pentru flexibilitate, rezistență, dureri de spate și concentrarea pe anumite zone și grupe de mușchi.

Totodată, tânăra le va explica cursantelor cum se exprimă feminitatea și propria personalitate prin dans, după care va începe studiul pașilor de bază pentru dansul tribal, mișcări împrumutate și îmbinate cu dansul indian.

Bianca a mai arătat că workshop-urile vor avea loc pe 11-12 și 18-19 iulie a.c. (indian fusion workshops) și pe 5-6 și 12-13 septembrie a.c. (hip hop fusion workshops), la Bucovina Dance Studio.

 

„Fiecare workshop, pe ambele zile, va costa 30 de lei, însă pentru cele care vor să achiziționeze full package, toate cele 4 workshop-uri a câte 2 zile fiecare, prețul va fi de 100 de lei”, a precizat Bianca Coștiug.

Persoanele care vor participa la toate cele patru workshop-uri vor primi la sfârșit certificat care atestă cunoștiințele de bază în tribal fusion.

În zilele de 20 și 21 iunie a.c. tânăra a mai organizat un workshop Tribal Fusion Belydance.

workshop bianca costiug

Bianca a mai scris pe rețeaua de socializare faptul că persoanele care au participat sau vor participa la workshop-uri vor avea parte de o ședință foto profesională gratuită, ce va avea loc pe 15 iulie. Totodată, pentru ședința foto make-up-ul și tatuajele cu henna vor fi gratis.

 


Intră acum și în grupul de