Descoperă cele mai noi tendinţe în materie de bijuterii, în magazinele din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Este sezonul petrecerilor şi al evenimentelor speciale, iar fiecare detaliu contează pentru a avea o ţinută impecabilă. În magazinele brandurilor din Iulius Mall Suceava vei descoperi lumea minunată a bijuteriilor şi accesoriilor în tendinţe, indiferent de gen şi de stil, asigură reprezentanţii complexului comercial sucevean.

Doamnele şi domnişoarele îşi doresc să fie admirate şi să se simtă ca pe marile podiumuri ale lumii. O bijuterie are puterea de a le oferi un look de divă, iar o gamă foarte variată de piese glamour se găseşte la ATLANTIS GOLD.

Dacă vrei să le oferi celor dragi un cadou inedit, trebuie să ajungi la SABRINI. Aici vei găsi numeroase opţiuni pentru a-i surprinde: cercei, coliere şi brăţări şic pentru doamne, ceasuri cu design modern, brăţări şi lănţişoare cu atitudine pentru domni.

Iubirea se simte mai puternic în aerul verii. Bărbaţii care s-au hotărât să ofere cea mai importantă bijuterie din viaţa unei femei vor găsi, cu siguranţă, inelul de logodnă perfect la PERLA NEAGRĂ. Tot de aici, îndrăgostiţii pot alege verighetele care să se asorteze cu sentimentele lor intense.

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Dacă eşti convinsă că pietrele preţioase îţi pot influenţa starea de spirit, alege accesoriile potrivite personalităţii tale de la ECLIPSE.

Vino în Iulius Mall să descoperi frumuseţea obiectelor din argint! Vei fi cucerită de accesoriile JANETTE şi vei găsi chiar şi setul de prinţesă pe care îţi doreşti să îl porţi la nunta ta.

Millefiori Iulius Mall Suceava

Pentru că vara aceasta se poartă culorile vii, alege podoabele perfecte pentru ţinuta ta de la MILLEFIORI. Articolele create din sticlă de Murano, în nuanţe jucăuşe, îţi vor înviora piesele vestimentare, indiferent dacă mergi la o petrecere elegantă sau la o plimbare cu prietenii.

În magazinele din Iulius Mall Suceava vei găsi bijuteriile care te definesc, în tendinţele acestui sezon!

 


Intră acum și în grupul de