O echipă de la „Românii au talent” vine la Suceava să caute talente autentice pentru noul sezon al emisiunii


Intră acum și în grupul de

ansamblul kolomeika siret

În perioada 10 – 25 septembrie o echipă de la celebrul spectacol de televiziune „Românii au talent” va fi prezentă la Suceava și va căuta persoane talentate care să participe la sezonul cu numărul șase al emisiunii.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a menționat că Primăria a primit o adresă din partea televiziunii Pro TV, prin care  i se cere să indice persoanele talentate.

Lungu a subliniat că cei care doresc să participe la selecția de talente trebuie să sune la numărul de telefon 0230/212696, int. 160, sau să se prezinte la camera 25 din Primărie.

Primarul Sucevei a făcut și o mărturisire în cadrul conferinței de presă, arătând că urmărește cu mult amuzament preselecțiile concursului.

„Pe mine mă distrează și îmi plac cel mai mult preselecţiile, când îi văd pe cei care nu au talent”, a spus Lungu.

Această etapă de selecție este una intermediară, la Iași urmând să aibă loc preselecția oficială, în prezenţa juriului concursului. Totodată, sucevenii cu talente aparte pot merge direct la Iași pentru prelelecţii.

Aminitim că în sezonul cu numărul cinci, Bianca Coștiug, elevă a Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava a ajuns până în finala concursului cu un moment captivant de dans tribal.

bianca costiug


Intră acum și în grupul de