Liceenii de la „Petru” și de la „Ștefan” au dat startul preselecțiilor pentru balurile bobocilor


Intră acum și în grupul de

Odată cu începerea anului școlar, liceenii suceveni au intrat în febra pregătirilor celui mai așteptat eveniment al toamnei, și anume Balul Bobocilor.

 

balul bobocilor colegiul national petru rares suceava 2014 (96)

 

Şi pentru ca spectacolul să fie unul de neuitat, elevii de clasa a XII-a, de la două dintre colegiile de prestigiu din municipiul Suceava, au programat deja selecţii riguroase ale celor mai frumoşi boboci, ale celor mai savuroase momente artistice, precum şi ale celor mai în vogă artişti sau trupe.

Organizatorii Balului Bobocilor de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava au anunţat că miercuri, 16 septembrie, de la ora 15.00, va avea loc preselecția candidatelor la titlul de „Miss Boboc 2015”. Astfel, „boboacele” sunt invitate de colegii lor mai mari să se prezinte „pe tocuri” la preselecţiile pentru concursul de alegere a celei mai frumoase şi talentate eleve de clasa a noua.

Și la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava organizarea balului este în toi. Liceenii și-au ales deja bobocii care se vor întrece pentru titlurile de Miss și Mister Boboc 2015  și urmează să facă preselecția momentelor artistice.

Aceasta este programată pentru sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 10.00, în Aula colegiului.


Intră acum și în grupul de