Georgiana Gagiu și Mihai Naharneac, Miss și Mister Boboc 2015 la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava


Intră acum și în grupul de

Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și-a desemnat cei mai frumoși boboci în cadrul unui spectacol la superlativ ce a avut loc vineri seara pe scena Casei de Cultură din municipiu. Cele zece perechi de tineri care au concurat pentru titlul de „Miss și Mister Boboc 2015” au impresionat prin stil, eleganță și mister, iar invitații speciali, trupa Vița de Vie, au încins atmosfera și i-au încântat pe liceeni.

Într-un decor de basm, al Veneției renascentiste, regi, duci, conți, pictori, dansatori și magicieni au luat parte la o memorabilă serbare dedicată inițierii tinerilor artiști din cadrul „Școlii de Artă”. Cu multă grație, cele zece perechi de tineri au demonstrat că pot călca pe urmele meșterilor lor, iar la final, „Misterul Venețian” a fost descoperit, măștile de carnaval fiind câștigate de cei mai pricepuți artiști.

balul bobocilor (96)

Carnavalul a fost deschis de organizatorii evenimentului, alături de bobocii de clasa a V-a, cu un dans prin care să-i poarte pe spectatori până pe tărâmul magic al Veneției.

Nici tinerii artiști ai „Școlii venețiene” nu s-au lăsat mai prejos, ei au trecut cu multă ușurință prin probe speciale de perspicacitate, dans, talente, iar mult așteptata probă a ținutei de seară a întregit tabloul misterios al serbării.

Organizați până în cele mai mici detalii, liceenii de la „Petru Rareș” au respectat cu strictețe tematica balului, spectacolul fiind presărat cu momente artistice de înaltă clasă. Astfel, magia cu cărți, baletul, pictura sau dansul au impresionat publicul, aplauzele confirmând munca unei adevărate echipe.

Liceenii s-au distrat pe cinste și pe melodiile invitaților speciali ai serii, membrii trupei Vița de Vie, spectacolul fiind unul desăvârșit.

Festivitatea de premiere a adus din nou în fața publicului cele zece perechi de tineri, suspansul crescând atât pe scenă, cât și în sală, printre colegi, profesori, părinți și prieteni care au venit să-i încurajeze pe tinerii artiști ai „Școlii venețiene”.

Astfel, juriul i-a desemnat, pe locul III, pe elevii Daniel Prichici și Holenciuc Ștefana, pe locul II pe Scutelnicu Andrei și Băițan Anca, iar premiul de popularitate a fost oferit tinerilor Tuchiluș Ciprian și Cocan Denisa.

balul bobocilor (125)

Cei mai frumoși boboci ai Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava au fost desemnați Georgiana Gagiu și Mihai Naharneac, ei fiind distinși cu mult râvnitul titlu de „Miss și Mister Boboc 2015”.

balul bobocilor (132)

Vezi mai multe fotografii de la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava


Intră acum și în grupul de