Miruna Vărzaru și Tudor Spirescu au câștigat prima ediție a competiției „Sucevenii au talent”


Intră acum și în grupul de

sucevenii au talent

La Iulius Mall Suceava a avut loc duminică, 8 noiembrie, finala concursului „Sucevenii au talent”, aceasta reunind 15 concurenți, cu vârste cuprinse între 6 și 30 de ani. Evenimentul a fost prezentat de Mădălina Huțu și Răzvan Coman, de la Radio USV.

Prima ediție a competiției de talente a fost organizată de Clubul de Marketing din cadrul Asociaţiei de Cooperare Cultural-Educaţionale Suceava, iar preselecțiile au avut loc la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

Din cei 24 de concurenți înscriși în concurs doar 15 dintre ei au reușit să câștige simpatia juriului și să fie admiși în finala de la Iulius Mall Suceava.

Pe scenă au urcat Levenschi Iuliana, Magazin Ioana, Reciulschi Natalia, Ursachi Liliana, Spirescu Tudor şi Vărzaru Miruna, Bucătariu Dragoş, Cernovschi Valentina, Şulea Adela, Chiţu Ecaterina, Ignătescu Matei, Voinescu Teodora, Antoniac Adrian, Spirescu Romeo, Herghelegiu Auxenția și Creţ Artemie.

Concurenții s-au remarcat prin recitaluri impresionante muzică și poezie, momente surprinzăroare de dans, dar și demonstrații de sport vietnamez.

Adela Şulea, în vârstă de 6 ani, a reușit să câștige locul III al competiției de talente, după ce a recitat integral „Călin (file din poveste)” de Mihai Eminescu.

Pe locul II s-a clasat Dragoş Bucătariu, în vârstă de 14 ani, care a interpretat „Malade” de Lara Fabian.

Prima ediție a concursului „Sucevenii au talent” a fost câștigată de Miruna Vărzaru și Tudor Spirescu, în vârstă de 11 ani, care au fermecat juriul cu un moment de dans sportiv.

Din juriul „Sucevenii au talent” au făcut parte Andrei Palamariu de la Bucovina Dance Studio, Ștefan Sfichi de la Simply Mind, Andrei Cioc – membru al trupei Icarus, și Mihaela Tcaciuc, din partea Radio USV.

 


Intră acum și în grupul de