Otilia este a treia cântăreaţă din România cu un debut internaţional spectaculos


Intră acum și în grupul de

După Inna („Hot”) și Alexandra Stan („Mr.Saxobeat”), Otilia („Bilionera”) este a treia cantăreață din România cu un debut internațional spectaculos.

Otilia concert 1

„Succesul Otiliei se cuantifică și în cele aproape 200 milioane de vizualizari ale piesei „Bilionera” pe canalele YouTube, în licențierea piesei în America de Sud, în toată Europa de Sud-Est si o parte din Europa de Vest.  Poziționarea pe primele locuri în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria, etc. este sustinută de faptul că pentru această perioadă în agenda Otiliei nu mai există disponibilitate pentru evenimente”, arată managerul cântăreţei, Ionuţ Bejinariu.

 După ce a dezlăntuit pasiunea fanilor și a cucerit topurile internaționale cu hitul „Bilionera”, după ce a reușit sa își impresioneze fanii de peste hotare în spectacolele pe care le-a susținut în afara granițelor țării, Otilia  dovedește că a câștigat și aprecierea fanilor de pe Facebook.

Otilia concert

Mai exact, cântăreaţa a postat zilele trecute o fotografie  care a reușit să strângă peste 70.000 like-uri , fiind vizualizată de peste 1,3 milioane de utilizatori ai platformei de socializare.

poza 70k

Cel de-al doilea single lansat “Aventura” se bucură la scurt timp după lansare de popularitate și locuri fruntașe la radiouri din Polonia, Bulgaria, Turcia, Bulgaria și multe altele.


Intră acum și în grupul de