„Iubire adevărată”, o nouă piesă lansată de Otilia


Intră acum și în grupul de

Otilia a revenit în atenția fanilor cu o melodie în limba română, intitulată „Iubire adevărată”. Dupa succesul internaţional înregistrat cu „Bilionera”, dar şi cu follow-up-ul „Aventura”, tânăra suceveancă a abordat un sound diferit față de cel care a conscrat-o.

cover square

„Piesa se adresează tuturor oamenilor care cred în iubirea adevarată. Pentru această iubire trebuie să lupţi, să faci sacrificii si sa te oferi întru totul. Să crezi în șansa ta şi să nu-ţi pierzi niciodată speranţa. Să zbori peste orice prăpastie cu aripile imaginare ale sufletului”, a marturisit Otilia.

Ea a menționat că în următoarea perioada va susţine numeroase concerte în țări precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria, Germania sau Austria, iar sărbătorile le va petrece alături de fani.

Potrivit managerului artistei, Ionuț Bejinariu, până la sfârșitul acestui an Otilia va mai lansa o piesă, o colaborare inedită cu Andrea din Bulgaria, Shaggy şi Costi Ioniță.

Otilia este a treia artistă din Romania, dupa INNA („Hot”) şi Alexandra Stan („Saxobeat”) care a făcut furori în plan internaţional încă de la debut. Super hitul „Bilionera” a înregistrat peste 200 de milioane de vizualizări şi a fost licenţiat în tări din America de Sud, Europa de sud-est, precum şi in Europa de Vest.(Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de