PDL ocupa prima pozitie pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare


Intră acum și în grupul de

PDL va ocupa prima poziţie pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare în urma tragerii la sorţi făcute joi la Biroul Electoral Central.

În urma acestei trageri la sorţi pe poziţia a doua se situează  PMP, care este urmat de UDMR, PSD-UNPR-PC.

PDL0002

Pe poziţia a cincea se află  PNL, iar pe a şase PRM.

Pe buletinul de vot urmează partidele politice care au candidaţi la alegerile europarlamentare, dar nu au membri în acest moment în Parlamentul European. Astfel, poziţia şapte pe buletinele de vot va fi ocupată de Alianţa Naţională a Agricultorilor, poziţia a opta de Partidul Dreptăţii Sociale, iar poziţia a noua de Partidul Noua Republică.

Partidul Verde ocupă poziţia a zecea pe buletinele de vot, iar Partidul Forţa Civică poziţia a unsprezecea. Următoarele poziţii sunt ocupate de Partidul Ecologist Român – poziţia 12, Partidul Alternativa Socialistă – 13, PNŢCD – 14 şi Partidul Poporului Dan Diaconescu – 15.

Următoarele locuri de pe buletinele de vot vor fi ocupate de candidaţii independenţi care s-au înscris în cursa pentru alegerile europarlamentare, în ordinea depunerii acestor candidaturi.

Poziţia 16 de pe buletinele de vot este ocupată de Georgiana Corina Ungureanu, urmată de Constantin Titian Filip, Dănuţ Liga, Paul Purea, Pericle Iulian Capsali, Peter Costea, Mircea Diaconu şi Valentin Eugen Dăianu.


Intră acum și în grupul de