Balan: Abordam alegerile europarlamentare cu maxima seriozitate


Intră acum și în grupul de

ioan balan 3Conferinta de presa

Ioan Balan, deputat, presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PDL:

„Imi amintesc de anul 2007, primele alegeri europarlamentare, pe atunci PD fiind si avand un candidat pe un loc considerat neeligibil. Am inteles de atunci ca victoria partidului era extrem de importanta. Desi atunci eram dati pe ultimul loc, am reusit sa ne mobilizam si am fost implicati si am reusit performanta de a fi pe locul 1 la Suceava. Asta mi-a dat incredere ca putem continua si ca ce facem d.p.d.v. politic e bine.

Imi amintesc de marile actiuni facute cu prietenii mei de la VOLTAJ care au fost cu mine in toate campaniile electorale. Pentru prima data, PD a reusit sa adune atunci 15.000 de oameni. Discutam prezentul cu faptul ca PDL are o lista sanatoasa si la Suceava are candidat pe loc eligibil. Sucevenii trebuie sa inteleaga ca pot da votul PDL si poate ajunge in PE un sucevean, pot votul PSD ca sa ajunga nevasta lui Ponta in PE, sau PNL, pentru nevasta lui Antonescu.

Vrem sa aratam sucevenilor ce a facut PDL. Abordam alegerile cu seriozitate maxima. Se vede la populatie o stare de lehamite fata de alegeri. Va trebui ca in perioada urmatoare sa ne batem politic sa demonstram ca Orest Onofrei, pe loc eligibil, va fi cel care va reprezenta interesele sucevenilor. Ne-am propus ca si cei de la Voltaj: mai sus de locul doi pentru judet si municipiul Suceava.

E primavara la Suceava. O vedem, dar nu o vedem prin verdele asteptat de oameni. De prea mult timp parca intelegem ca verde inseamna o tufa de boscheti, o iarba care se ofileste dupa o saptamana de la semanare, pomi care sunt verzi doar cand ii plantezi. Inseamna o politie comunitara care nu e ferma atat cat ar trebui . Daca Sucevei ii lipseste verdele si viziunea pe termen lung. Nu mai suntem in situatia cand plantam doar tei si salcami.

Ne trebuie si aici o strategie pentru urmatorii 20 ani. Lucrul acesta lipseste si din parcuri si dintre blocuri. Cenusiul care ne aduce cel mai tare aminte de comunism ia locul verdelui. Daca si acel putin teren care exista il tot inlocuim de betoane si constructii noi. Sunt impotriva haosului si impotriva pedepsirii viitorului. Vina cui apartine oare? Cred ca implicarea consilierilor locali ai PDL trebuie sa fie mai puternica ca de la anul sa gandim o strategie si sa o impunem in CL.”


Intră acum și în grupul de