Deputatul Constantin Galan: „Nu vrem să facem rau partidului. Dorim doar pastrarea identitatii liberale”


Intră acum și în grupul de

Deputatul liberal Constantin Galan a declarat joi că a avut o întâlnire la Bucureşti cu aproximativ 40 de „colegi parlamentari” privind păstrarea identităţii liberalismului.

Parlamentarul sucevean a spus că există o listă de susţinere a acestui demers, fără însă ca aceştia să fi semnat vreun document sau să înfiinţeze un alt partid.

constantin galan

Galan a menţionat că şi sute de primari, consilieri judeţeni şi locali liberali sunt alături de acest grup, dar că aceştia nu se înscriu pe lista de susţinere pentru a nu risca să-şi piardă mandatele dacă ar fi sancţionaţi de conducerea PNL. „Nu vrem să facem rău partidului. Dorim doar păstrarea identităţii liberale”, a spus deputatul PNL. El a menţionat că acest grup îl susţine pe Călin Popescu Tăriceanu pentru că acesta este liberal.

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că din câte a înţeles, Galan nu a aderat la un alt partid. „E opţiunea lui legată de viitorul PNL. Nu a semnat nicio hârtie, nici un act”, a spus Băişanu.

Băişanu a adăugat că deputatul Galan, provenit din PD, a început să înţeleagă valorile liberale. „El e venit din PD şi acum îşi dă seama că liberalismul e excepţional”, a spus Băişanu.


Intră acum și în grupul de