Gheorghe Flutur: Am convingerea ca marele partid de centru dreapta format prin fuziune PNL-PDL va da viitorul presedinte al Romaniei


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, după fuziunea prin contopire dintre PNL şi PDL aprobată sâmbătă de congresele celor două partide că cel mai important lucru este că fiecare din cele două partide a ajuns la maturitate şi au avut înţelepciunea să facă fiecare câte un pas în unificarea dreptei, fapt care este o premieră post decembristă.

Flutur 5

„Sala Unirii din Palatul Parlamentului şi-a meritat numele. Am intrat, pe rând, PDL, Forţa Civică, PNL şi Iniţiativa România Liberală şi la ora 14.30 am ieşit un singur partid, Marele Partid de Centru Dreapta”, a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că votul unanim dă forţă şi susţinere acestui nou partid care va avea o foaie de parcurs foarte precisă în pentru perioada următoare.

„Vorbim de intrarea de urgenţă în campanie a tuturor structurilor din teritoriu. Împreună acest partid adună peste 1.500 de primari, aproape jumătate din preşedinţii de Consilii Judeţene şi din aleşii locali, dar şi nuclee puternice în fiecare localitate din ţară pentru că şi PDL şi PNL şi-au format structuri care împreună şi bine coordonate sunt convins că vor fi mai eficiente”, a declarat senatorul sucevean.

Gheorghe Flutur a mai arătat că imediat după desemnarea candidatului unic al noului partid pentru Preşedinţia României va fi demarată campania de strângere de semnături de susţinere, dar şi acţiunile specifice de precampanie şi campanie electorală.

„Îmi exprim convingerea că acest nou partid va da viitorul preşedinte al României şi va contribui decisiv la modernizarea ţării în următorii zece ani”, a mai spus liderul noului partid înfiinţat prin fuziunea PNL-PDL.

El a mai arătat că până la alegerile prezidenţiale au mai rămas 104 zile şi că în aceste 15 săptămâni organizarea pentru câştigarea alegerilor de candidatul dreptei unite va fi pe ore şi pe minute.


Intră acum și în grupul de