PSD preia trei consilieri de la ACL, la Suceava si Falticeni


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman a anunțat vineri seara că doi dintre cei 5 consilieri locali alesi pe lista PDL la alegerile locale din 2012 au trecut la PSD.

 

Este vorba despre democrat-liberalii Vasile Sburlea si Gheorghe Artene.

 

catalin coman

Președintele Organizației municipal Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Donțu a anunțat că și consilierul municipal PNL Andrei Păduraru a depus actele pentru a active ca si consilier PSD.

 

Solicitarea dlui Păduraru a venit vineri după amiază, la orele 16, la secretarul Primăriei Suceava, Ioan Ciutac care a declarat că până în momentul de față la nivelul CL Suceava și-au declarat independența consilerii Daniel Ungurian-PDL și Adrian Arămescu-PPDD iar liberalul Andrei Păduraru a trecut la PSD.

 

În  momentul de față configurația CL Suceava tinde sa se schimbe in favoarea PSD, acest grup având 7 consilieri si se poate spune ca si independentii vor vota cu partidul de guvernamânt, deci in total 9. Dacă punem la socoteală și grupul PLR, format până acum din consilierii Corneliu Vornicu si Vasile Mocanu, veniti de la PNL, numărul consilierilor creste la 11.

Pentru a avea majoritate în CL Suceava PSD-PLR ar trebui sa aiba 12 consileri din cei 23.

 

Până acum se poate baza pe 11.


Intră acum și în grupul de