Balan: Facem intalniri electorale pe vreme rea, pe ploaie, pentru vremuri mai bune alaturi de Klaus Iohannis


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, marţi seara, la Intermedia TV, că în cursul zilei de miercuri candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, va avea întâlniri electorale în Dărmăneşti, Marginea şi Câmpulung Moldovenesc, unde ar urma să participe câte două-trei mii de susţinători.

El a recunoscut că aceste întâlniri ar putea fi organizate pe ploaie după cum se prognozează, dar că se face campanie electorală pe orice vreme.

„Noi ne întâlnimi pe vreme rea, pe ploaie, dar ne vom întâlni apoi, pe vremuri mai bune cu Klaus Iohannis preşedinte al României”, a spus Bălan care a arătat că deja se vede foarte clar care sunt jocurile care se fac în Alianţa Socialistă cu candidatul Victor Ponta.

El a spus că se vede cât de condiţionată este susţinerea lui Victor Ponta din partea grupărilor din PSD

„Vedem cât de condiţionată e susţinerea. În PSD contează interesul personal, interesul mic, care este vândut ca fiind interesul naţiunii”, a declarat Bălan.

El a arătat că ceea ce a reieşit din stenogramele discuţiilor dintre lideri ai PSD, Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova este elocvent pentru ceea ce este în PSD.

Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (86)

Bălan a spus că în ACL nu există astfel de discuţii şi a subliniat că şi astfel de vede diferenţa între Iohannis şi Ponta.

Deputatul sucevean a vorbit despre o întâlnire cu liderii ACL care s-a desfăşurat vineri seara la Iaşi la care fiecare dintre vorbitori făcea anumite recomandări candidatului Klaus Iohannis, dar că acesta le-a spus că diferenţa între el şi Ponta este că el vrea să fie preşedintele tuturor românilor, că vrea să fie un preşedinte pentru fiecare român în parte.

Potrivit lui Bălan, Iohannis a ţinut să sublinieze că el vrea să fie un „preşedinte liber, fără sfori de marionetă”.

Mai mult, liderul PDL Suceava a arătat că s-a văzut că pe perioada campaniei electorale Klaus Iohannis nu s-a schimbat, că a fost în continuare un om echilibrat, nu a sărit imediat să atace PSD, mai ales că au fost şi sunt numeroase motive pentru atac şi că a continuat să se comporte normal.

 


Intră acum și în grupul de