Klaus Iohannis, intampinat de peste o mie de sustinatori in comuna suceveana Darmanesti


Intră acum și în grupul de

Câteva sute de locuitori din comuna suceveană Dărmăneşti, în frunte cu primarul Dan Chidoveţ, îl asteapta pe candidatul ACL la preşedinţia României, Klaus Iohannis, în faţa primăriei, blocând circulaţia rutieră.

Klaus Iohannis intarzie la Darmanesti, la mitingul sau. Deocamdata, doar cativa lideri PNL si PDL din esalonul 2 si-au facut simtita prezenta.

Peste 1000 de persoane l-au intampinat cu aplauze pe Iohannis la Darmanesti.

Primarul Dan Chidoveţ poarta diagonala tricolora si l-a intampinat pe candidatul PNL.

klaus iohannis la Darmanesti

Gheorghe Flutur, senator PDL de Suceava, presedintele PDL Suceava:

„In numele locuitorilor din Darmanesti si a celorlalti bucovineni de pe Valea Sucevei vreau sa urez bun venit in Bucovina viitorului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Va multumim ca v-ati facut timp sa veniti in Bucovina sa stati de vorba cu acesti minunati gospodari care va asteapta sa veniti la presedintia Romaniei.”

Langa Klaus Iohanis  pe scena se afla vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Dan Ştefan Motreanu, si deputatii Sanda-Maria Ardeleanu, Iulian Radu Surugiu si Stefan Alexandru Baisanu.

Alexandru Baisanu, deputat PNL de Suceava:

„Sunt mai putin important azi eu. Cel mai important e Iohannis pentru care trebuie sa facem toate eforturile pentru a iesi presedinte. Dle presedinte, stiti ca bucovinenii duc dorul unui patriot si nu a unui hot. La noi, se taie padurile, iar noaptea se taie lemnul si se duce de aici, de te gandesti ca numai noi avem lemn. Fiti patriot, scoateti Romania din intuneric si duceti-o inainte.”

klaus iohannis la Darmanesti (2)

Sanda-Maria Ardeleanu, deputat PDL de Suceava:

„Sunt fericita sa fiu alaturi de echipa viitorului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Este primarul Sibiului, cu cele mai frumoase realizari. Ma adresez tinerilor. Dragii mei, nu ratati ocazia istorica de a schimba ceva. Cele 2,5 milioane de tineri dezamagiti trebuie sa se mobilizeze acum. Vorbiti cu tinerii si copiii dvs. sa vina la vot sa voteze Johannis care e o sansa pentru Romania azi.”

Gheorghe Flutur:

„Stati de vorba cu satul romanesc si spuneti de ce trebuie sa fie Iohannis presedinte. Un om serios care vrea sa faca ceva din Romania si frumoasa Bucovina.”

klaus iohannis la Darmanesti (1)

Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei:

„Aici ma simt ca si acasa. Intreaga atmosfera imi aminteste de cea din Ardeal. Cred ca avem mai multe legaturi decat istoria. De cateva saptamani sunt in campanie si am vazut multe locuri si am intalnit foarte multi oameni bucurosi ca se misca ceva si care spera in mai bine. Anumite afirmatii m-au ingrijorat. Merg in locuri frumoase ca cele de aici si ma intreb de ce sunt atatia oameni care mi se plang ca nu au locuri de munca? Ca nu le ajunge pensia.

E nevoie de o schimbare. De o schimbare profunda. Eu va propun sa le schimbam in evident mai bine. Solutia mea e Romania lucrului bine facut. O tara normala.

Asta inseamna bine si sa avem ce ne trebuie. Asta inseamna o tara fara coruptie. Vedeti ce se intampla la TV. Pana si acum in campanie vedem coruptie, coruptie, coruptie.Vreau o tara care functioneaza si care creeaza locuri de munca pentru cei ce vor sa munceasca.

Noua nu ne merge bine asa cum ne dorim si vina nu e a dvs. Romanii vor sa munceasca si sa mearga treaba ceas. Problema e ca suntem prost condusi. Putem face un test simplu. Va pun o intrebare si va raspundeti singuri. Va merge mai bine de cand e Ponta premier? O sa ne mearga mai bine daca va fi presedinte? Nici vorba.  Sa facem impreuna din Romania o tara normala a lucrului bine facut.


Intră acum și în grupul de