Klaus Iohannis, la Marginea: Daca vrem sa avem o economie prospera in Romania, trebuie sa avem relaxare fiscala


Intră acum și în grupul de

Cateva sute de localnici s-au adunat la Marginea, in curtea Atelierului de ceramica pentru a-l sustine pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, la presedintia Romaniei.

Gheorghe Flutur, senator PDL de Suceava, liderul PDL Suceava:

„Dati-mi voie sa urez bun venit in Bucovina viitorului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Salut prezenta la Marginea, in inima Bucovinei, a dlui Vasile Blaga, salut prezenta prim-vicepresedintelui Mihai Razvan Ungureanu, a lui Dan Motreanu.

Va spun asa, dle presedinte, ca Marginea si zona asta e una cu oameni cu bataturi in palma si dupa trasaturi se vede ca stiu sa se organizeze. Stiu sa lucreze in toata lumea. Avem mestesugari, aici, la Marginea.”

iohannis la Marginea

Deputatul liberal Alexandru Baisanu a repetat discursul sau de la Darmanesti.

Ioan Balan, deputat PDL de Suceava:

„Va spunem cu totii ca va sustinem si va multumim ca ati sosit aici, dar cel mai important e ca va rugam sa aveti incredere in noi ca pe 2 si 16 noiembrie, Bucovina va vota Klaus Iohannis presedinte„.

Mihai Razvan Ungureanu:

„Nimic nu ma face sa ma simt mai bine decat cand stiu ca Iohannis cu Blaga si echipa sa bat metru cu metru drumurile Moldovei, capatand dragostea si respectul unui conducator de tara. Marginea merita un conducator cinstit si demn. Nu va doresc decat sa il facem pe Iohannis ca pe 25 decembrie sa afle ce inseamna Craciun in Bucovina.

 

Vasile Blaga, presedintele PDL:

„Ma bucur ca ati venit atat de multi care credeti in marele proiect Iohannis- presedintele Romaniei. Suntem intr-o perioada foarte dificila. Iohannis trebuie sa castige mult din primul tur si va trebui sa ne convingem prietenii ca nu are rost sa iroseasca votul in primul tur. Sibiul era capitala europeana inainte ca Romania sa intre in UE. De Ponta fug investitorii ca dracii de tamaie, ca Ponta vrea oameni saraci care sa intinda mana la stat si la PSD sa le dea ceva.

Numai saptamana asta am aflat ca oamenii lui Ponta vroiau sa fure 90.000 de ha de padure. Cate un Ponta mai mic e in fiecare judet. Acum vor sa ii ia si scaunul de presedinte la PSD.”

iohannis la Marginea (1)

Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei:

„Sunt impresionat de primirea de aici. Aici, in Bucovina, ma simt foarte bine. Ca acasa. Daca vrem sa avem o economie prospera in Romania nu trebuie sa introducem anual 36 de taxe si impozite noi. Ba din contra. Trebuie sa avem relaxare fiscala. Atunci oamenii de afaceri vor vedea daca e rost de castig mai bun si isi vor dezvolta afacerile. Acea prostie spusa de PSD-isti ca vreau sa tai pensiile… Eu vreau sa ajung presedinte ca sa cresc pensiile, nu ca sa le tai.


Intră acum și în grupul de