VIDEO Cateva mii de campulungeni, la mitingul pentru sustinerea lui Klaus Iohannis la presedintia Romaniei


Intră acum și în grupul de

Cateva mii de locuitori ai orasului Campulung Moldovenesc sunt prezente in Piata centrala a orasului la mitingul organizat pentru sustinerea lui candidatului ACL, Klaus Iohannis, la presedintia Romaniei.

Iohannis parcurge greu piata din cauza oamenilor care il opresc sa discute si sa faca fotografii cu el.

Primarul Mihaita Negura nu are tricolorul peste costum.

iohannis la campulung

Gheorghe Flutur, senator PDL de Suceava:

„Buna seara, Bucovina, si dragi prieteni si colegi. Vreau de aici, din inima Bucovinei, sa transmit in numele dvs. salutul de bun venit in nord de tara, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Multumesc celor de aici ca l-au primit asa cum se cuvine, cu paine si sare!”

Flutur i-a transmis „Bine ati venit in Bucovina!” si in limba germana lui Iohannnis.

Mihaita Negura, primarul municipiului Campulung Moldovenesc:

„Bine ati venit in Bucovina de munte! Aceleasi urari de bine tuturor colegilor, parlamentarilor si consilierilor si celor care sunt in numar atat de mare la aceasta adunare generala. Ati venit, azi, sa il cunoasteti pe viitorul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Bucovina de munte a fost tot timpul libera. E o zona binecuvantata, iar orasul e asezat la poalele Masivului Rarau cu Pietrele Doamnei.

E o onoare pentru mine ca primar si pentru campulungeni ca avem azi, aici, pe cei mai importanti  oameni politici de la Bucuresti. Le spun primarilor si tuturor ca va indemn sa veniti la vot si sa votati Iohannis. Va asiguram ca Bucovina de munte va vota pe 2 ianuarie Klaus Iohannis. Imi cer scuze, pe 2 noiembrie, presedinte al Romaniei.”

Alexandru Baisanu, deputat PNL de Suceava:

„Va vorbeste un om a carui speranta nu a murit. Va vorbeste ca si dvs si nu un procuror. Un cetatean care crede ca Romania a avut trecut, dar e obligata sa aiba viitor. Un cetatean care stie f oarte bine ca acum multi ani ati avut un bunic care era ceasornicar. Stiu ca aveti un ceas care merge la secunda si azi. Vreau in Romania sa existe acel ceas care sa ticaie pentru Romania.

Ceasul e simbol al ordinii si disciplinei. Dle Iohannis, Romania are nevoie de un ceas si de o busola care sa lupte pentru  interesele acestui neam. Va spun ca PSD-istii seamana cu fierul de calcalt. Te aburesc, te aburesc si apoi te ard. La buzurare, la taxe si cu propriile paduri si cu tot ce ai incercat sa agonisesti o viata intreaga. Il rog pe Iohannis sa se fereasca de specia golanului politic care nu vrea sa faca nimic ca tara sa iasa din pestera.

Vad aici un om care e liberal si daca e aici il invit pe scena. Dle colonel Andrei, haideti aici, pentru ca mi-a spus ca nu e de acord ca imaginea lui sa fie pe afise, in spatele lui Ponta.”

Ioan Balan, deputatul PDL de Suceava:

„Va spuneam la Iasi ca vin din zona Campulung si am transmis mesajul primarului. Am sa repet mesajul de la Iasi. Mi s-a cerut ca daca merg la Iasi si ma intalnesc cu Iohannis sa ii transmit ca in aceasta perioada cand PSD a suspendat legea ca sa poata stabili alte majoritati decat cele de la vot sa spun ca PSD ne poate cumpara consilierii si chiar si unii primari, dar nu ne pot cumpara constiinta. Campulungenii vor vota Iohannis-presedinte. Cel mai important e ca si pentru turul 1 si turul 2 sa va convingeti prietenii si cunostintele si sa le luati cu voi si sa votam Iohannis-presedinte.”

Vasile Blaga, presedinte PDL:

„Le multumesc minunatilor nostri primari care nu au putut fi cumparati de PSD si Ponta si sunt alaturi de noi in batalia asta. De 25 de ani nenorocirea Moldovei se numeste PSD. PSD a transformat Moldova in cea mai saraca regiune a Romaniei si a UE. Dar niciodata nu a fost atat de rau ca sub Ponta care a introdus 40 de noi biruri. Pentru Campulung si Bucovina, ne trebuie un presedinte care sa convinga si sa scoata tara din circul TV.

Ponta si ai lui, zilele astea, ce mai fac? Iata ca aau grija Hrebenciuc si Dragnea si ciracii lor ca sa manance floricele Ponta si sa se uite la TV si in turul 2. PSD nu s-a schimbat, astia tineri sunt mai rai ca cei batrani.

Ponta e tot omul lui Duicu, a lui Hrebenciuc si a lui Mazare. Nu va fie frica, PSD-ul pica si Iohannis va fi presedinte!”.

Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei:

„Vin in Bucovina cum vin acasa, rar, dar imi place. Va dati seama ca merg rar acasa fiindca in ultimele luni am incercat sa vad toata tara. Si mi-a placut foarte mult, dar cel mai mult mi-a placut in Bucovina. Sunteti oameni minunati si harnici si se vede ca stiti ce vreti.”


Intră acum și în grupul de