Sanda Maria Ardeleanu despre Steliana Miron: Nu suntem obisnuiti cu astfel de atitudini in Bucovina


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Sanda Maria Ardeleanu, a comentat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV atitudinea senatorului PNL Vasilica Steliana Miron care a absentat de la mitingul electoral al preşedintelui PNL Klaus Iohannis din Câmpulung Moldovenesc pe motiv că nu a fost lăsată de Gheorghe Flutur să ia cuvântul pe scenă.

Sanda Maria Ardeleanu a arătat că această atitudine adoptată de senatorul PNL nu face bine nici Alianţei Creştin Liberale, dar nici Stelianei Miron.

„Nu suntem obişnuiţi în Bucovina cu asemenea atitudini”, a spus deputatul sucevean.

ardeleanu

Ea a explicat că în cazul unui miting electoral nu pot vorbi toţi cei care fac parte din staff şi care sunt pe scenă şi că totul ţine de un anumit program.

Ardeleanu a mai spus că nici nu se pune problema ca Gheorghe Flutur să-i fi interzis să vorbească, ci doar că pentru fiecare acţiune electorală a fost stabilit cine va susţine discursuri.

„Regret ieşirea domniei sale”, a spus Ardeleanu

Senatoarea PNL de Suceava, Vasilica Steliana Miron, a anuntat ca nu mai participa la mitingul lui Klaus Iohannis de la Campulung Moldovenesc pentru ca Gheorghe Flutur i-a interzis sa ia cuvantul pe scena.

“Am cerut conducerii PNL sa ma lase sa le multumesc celor care m-au votat si sa transmit un mesaj de incurajare pentru Iohannis. Flutur a refuzat acest lucru. Nu cred ca e normal ca dupa ce ii primim in casa noastra pe cei de la PDL sa trebuiasca sa ne luam hainele si sa plecam”, a declarat Steliana Miron.

 


Intră acum și în grupul de