Flutur: Ordonanta Dragnea pentru migratia primarilor s-a copt la Suceava pentru a sparge fieful lui Flutur


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al Alianţei Creştin Liberale, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că Ordonanţa 55 care a fost iniţiată de Liviu Dragnea a fost gândită la Suceava, în 15 august, pentru că PSD încerca să găsească formula prin care să spargă „fieful lui Flutur” în condiţiile în care PDL şi PNL aveau la acea dată 70 de primari.

Flutur a explicat că această ordonanţă prin care PSD a preluat mai mulţi primari de la PNL şi PDL a fost dată „de frică” pentru că cei din PSD îşi mai aduc aminte ce au păţit cu Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale din 2009.

El consideră că acest gest, dar şi faptul că guvernul lucrează doar electoral, dovedeşte frica PSD că nu va câştiga alegerile prezidenţiale şi a menţionat că diferenţa dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta s-a redus la 4-5 procente şi că în urma unei reacţii a electoratului care vrea dezvoltare şi apropiere de Europa şi nu băltire şi a face cu mâna spre ruşi, atunci Klaus Iohannis va fi preşedintele României.

Gheorghe Flutur a mai spus că îşi doreşte foarte mult ca Iohannis să devină preşedinte al României şi pentru că aceasta va însemna ca şi în  Moldova să ajungă dezvoltarea.

Întrebat cum comentează faptul că Ion Lungu a anunţat că îl sprijină pe Victor Ponta, Flutur a arătat că aceasta este o mare dezamăgire şi consideră că Lungu acţionează din oportunism.

„Nu poţi să fii la putere toată viaţa”, a spus senatorul sucevean care a adăugat că pentru el este regretabil ce s-a întâmplat.

Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (15)

„E regretabil şi dureros”, a declarat liderul PDL care a menţionat că îşi aduce aminte că Lungu se afla printre cei care îl lăudau exagerat de mult.

El a mai spus că sucevenii ştiu foarte bine că fără implicarea lui Flutur, în Suceava nu s-ar fi realizat atâtea proiecte şi a reamintit că ultimele fonduri aduse în Suceava, cele elveţiene, se cunoaşte care a fost aportul său.

Flutur a mai declarat că se aştepta la acest gest al lui Ion Lungu, dar că oricum nu s-a simţit confortabil.

„E bine ca populaţia să judece singură ce s-a întâmplat. Am încredere în raţiunea sucevenilor”, a spus Flutur care a mai declarat că este însă încrezător pentru că există o echipă de tineri la ACL care are va putea contribui esenţial la dezvoltarea municipiului Suceava.

„E mai bine că s-au ales apele. Cred că a fost un test de rezistenţă la greu, la minus cinci grade Celsius”, a mai spus liderul PDL.


Intră acum și în grupul de