Flutur: „A fost o revolutie a tinerilor prin vot si la vot. Nimeni nu se astepta la asa ceva”


Intră acum și în grupul de

Nu a estimat nimeni că la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale va fi o prezenţă uriaşă la vot şi mai ales a tinerilor, a declarat, joi, secretarul general al PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur. „A fost o revoluţie a tinerilor prin vot şi la vot. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva”, a arătat Flutur, într-o conferinţă de presă.

El a spus că în calitate de secretar general al PNL doreşte ca partidul să fie mult mai deschis spre tineri cărora le-a adresat rugămintea să vină să facă politică. „Se poate face politică într-un partid normal, într-un partid democratic, într-un partid în care poţi să-ţi spui părerea şi să ai altă părere decât alţii, într-un partid în care avem nevoie de foarte multă creativitate”, a spus Flutur.

flutur 2

El a arătat că dacă partidele nu sunt pregătite, vor fi luate pe nepregătite de „era internetului” şi a celor care lucrează pe internet.  „Avem nevoie de iniţiativă, sânge proaspăt şi multă iniţiativă”, a spus Flutur.

El a mai adăugat că cei care au deja mai mulţi ani petrecuţi în politică sunt conştienţi că trebuie să încurajeze şi să formeze o generaţie care trebuie să le ia locul.


Intră acum și în grupul de