Consilier local PNL din Dolhasca, gasit in incompatibilitate de ANI dupa ce acesta a avut contracte cu Primaria


Intră acum și în grupul de

ANIAgenţia Naţională de Integritate a constatat că un consilier local din Consiliul Local al oraşului Dolhasca, Mircea Mihai , a fost în stare de incompatibilitate.

Potrivit ANI, Mircea Mihai, consilier local în cadrul Consiliului Local al Orașului Dolhasca s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada exercitării mandatului de consilier local, întrucât societatea comercială în cadrul căreia deține funcția de administrator și calitatea de asociat (în calitate de prestator) a încheiat și derulat trei contracte de furnizare cu Primăria Orașului Dolhasca (în calitate de achizitor), încălcând, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Potrivit declaraţiei de interese, Mircea Mihai este administrator al Electroaxa SRL, şi deţine şi jumătate din părţile sociale ale firmei.

Conform declaraţiei de avere din mai 2014, el a încasat în ultimul an dividende de la firmă de 84.700 de lei. În aceeaşi declaraţie de avere se precizează că acesta deţine un cont în care are 195.000 de lei.

El a câştigat anul trecut 15.000 de lei din salariu la firma pe care o deţine, 1000 de lei salariu de la Regionala CFR Iaşi, secţia Suceava şi 3.780 de lei din activitatea de consilier local.

El este şi vicepreşedinte al organizaţiei PNL Dolhasca.


Intră acum și în grupul de