Viceprimarul PSD de Campulung Moldovenesc, Silviu Florin Robciuc, a fost schimbat din functie


Intră acum și în grupul de

silviu florin robciuc

Fotoliul de viceprimar al municipiului Câmpulung Moldovenesc a rămas liber, după ce joi,  Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc a decis schimbarea din funcţie a viceprimarului PSD, Silviu Robciuc.

Potrivit primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, viceprimarul PSD Silviu Robciuc,  care e şi preşedintele organizaţiei municipale PSD din localitate, a fost schimbat din funcţie cu votul a 12 consilieri locali din cei 17 ai Consiliului Local, ceilalţi cinci votând împotrivă.

Edilul-şef câmpulungean a menţionat că nu a fost făcută nici o propunere pentru funcţia de viceprimar care a fost vacantată şi că urmează, în cadrul partidului, dacă este cazul, să fie desemnată unul dintre consilierii locali care să preia această demnitate.

„Deocamdată, s-a luat decizia schimbării viceprimarului PSD”, a spus Negură.

Primarul de Câmpulung Moldovenesc,  care este şi preşedinte al organizaţiei municipale PNL, a menţionat că el a respectat decizia partidului la nivel judeţean, potrivit căreia unde PNL are majoritate şi viceprimarul să fie de aceeaşi culoare, după cum în consiliile locale unde sunt majorităţi PSD cu viceprimar PNL, acesta va trebui să demisioneze.

 


Intră acum și în grupul de