Flutur: Nu am vazut ca autoritatile sa fi facut demersuri ca Bucovina sa fie capitala culturii


Intră acum și în grupul de

flutur 2

Gheorghe Flutur:

„Prima tema cu care trebuie sa incep e Ziua Bucovinei si transmit <<La multi ani!>> tuturor sucevenilor si bucovinenilor. Sanatate si impliniri. Reafirm sprijinul nostru, al oamenilor politici, pentru sarbatorirea centenarului. Mai sunt 4 ani si timpul trece repede. Va trebui sarbatorit pentru ca Bucovina trebuie si merita sa fie sarbatorita pe plan national si international. Nu am vazut ca autoritatile sa fi facut demersuri ca Bucovina sa fie capitala culturii.

Sper ca in 2018 sa fim cei care vom administra municipiul si judetul Suceava si sa avem timpul necesar sa pregatim asa cum se cuvine centenarul unirii de suflet.

Au fost lucruri frumoase dar care acum sunt inghetate. Am atras atentia asupra uitarii. Bucovina e tinuta in tipla de PSD si nu e in regula. Suntem obligati sa reluam ofensiva de promovare a zonei.

Vrem sa ne armonizam structurile in teritoriu. Anunt deschiderea partidului pentru tinerii care vor sa faca politica: sa vina catre noi.

Va trebui ca PNL sa isi deschida laboratoarele. Sa deschidem comisiile de specialitate.

E firesc ca dupa 25 de ani nereusiti de tranzitie sa stabilim pana la ce nivel sunt functiile politice. Turismul asta la primari si sefi de deconcentrate a  insemnat o destabilizare. Nu dam circumstante din fostul PNL, ei au avut o formula de guvernare in defunctul USL. E o chestiune de respect fata de electorat. Nu poti fi la putere si in opozitie. Bigamia politica si duplicitatea costa. Trebuie sa tragem la aceeasi caruta. Va trebui sa avem discutii colegiale.

Ei trebuie sa se hotarasca. Dorul PSD de anumite combinatii l-am vazut si intre tururi. Ma pricep sa citesc cand incearca sa iti bage vrajba in casa.  Am platit si noi acest gen de tradari. Poate trebuia sa fiu mai atent si eu cand au mers cu mine si au marsaluit alaturi, iar apoi au tradat. Cine are sa ramana cu noi sa ramana, cine nu, nu. Ii cauti pe cei de la PNL pe la partid si nu stii daca e lumina aprinsa la ei.”


Intră acum și în grupul de