Flutur, despre realizarile din 2014: Istoria va consemna consolidarea dreptei in Romania si fuziunea dintre PDL si fostul PNL


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Gheorghe Flutur, copresedintele PNL Suceava, senator:

Flutur Balan Harsovschi PNL sigla (1)

 

„La trei mari realizari am avut sansa sa particip in  2014. Istoria va consemna consolidarea dreptei in Romania si fuziunea dintre PDL si fostul PNL. Am fost si sunt unul dintre cei care au contribuit substantial la acest lucru. Sunt bucuros ca dupa 25 de ani dreapta s-a unit. 2015 va fi anul desavarsirii fuziunii. A doua realizare mare, si le multumesc colegilor mei, e ca am reusit sa repunem judetul Suceava pe harta d.p.d.v. politic in 16 noiembrie.

Ma bucur si multa lume saluta revenirea Sucevei acolo unde ii este locul. Am inceput 2014 prin intensificarea relatiilor politice internationale si in special cu CDU si incheiem anul cu relatii la varf foarte bune cu ei. M-am ocupat de aceste contacte si e pentru mine o foarte mare realizare. Ii multumesc lui Balan ca la toate actiunile a fost langa mine. M-as fi bucurat ca la votarea bugetului pe 2015 sa se tina seama de propunerile noastre si nevoia de investitii in acest judet.

Nu ma declar deloc multumit ca amendamentele noastre au fost refuzate. Partia de schi de la Campulung, autostrada Siret-Bucuresti, si multe altele. Speram sa mai putem face ceva pentrujudet in 2015. Imi doresc ca anul 2015 sa fie unul al desavarsirii fuziunii la temelie, in structurile din teritoriu. Vrem sa intram in linie dreapta cu pregatirea anului electoral pentru 2016. Pe 5 ianuarie voi participa la sedinta din Comisia de unificare a partidelor si vom stabili parcursul pentru anul viitor.

Dupa sarbatori, vorbim mai multe despre deciziile pe care trebuie sa le luam cu toti cei din descentralizate. Am discutat cu colegii din PNL si sunt convins ca vom gasi cele mai bune solutii.”


Intră acum și în grupul de