Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici: Între noul PNL şi PSD se poate vedea o armonie. În Suceava nu există opoziţie


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că „armonia” între USL-ul vechi şi noul PNL se poate vedea şi în Consiliul Judeţean Suceava şi în Consiliul Local Suceava.

Corneliu Popovici (4)

„La Suceava, fief PSD, e acceptat un prefect PNL în guvernare PSD”, a spus Popovici care susţine că Suceava este singurul judeţ din România unde în guvernarea PSD e numit un prefect PNL, sau fost PNL.

„S-au infiltrat şi trăiesc în armonie cu PSD”, a spus liderul PMP Suceava, care a adăugat că cei din PNL mai trag câte un semnal ca să arate că ar fi în opoziţie.

El a menţionat că parlamentarii PNL au salutat instalarea noului prefect în timp ce parlamentarii PSD au refuzat să vină la ceremonialul de instalare.

„Tot ce prezintă acum partidele politice sunt compromişi”, a mai declarat Popovici care consideră că astăzi, în judeţul Suceava nu există opoziţie.

„Dacă votul din noiembrie ar fi respectat, mă întreb cât ar trebui românii să aştepte pentru România lucrului bine făcut”, s-a întrebat liderul PMP Suceava.


Intră acum și în grupul de