Adrian Puiu: În Rădăuţi e o stare de anarhie, e haos total după dizolvarea Consiliului Local


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale PMP Rădăuţi, Adrian Puiu, a declarat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV, că situaţia din municipiul Rădăuţi care a rămas fără conducere în Primărie este de anarhie.

„E un haos total. E o stare de anarhie”, a spus Adrian Puiu.

El a apreciat că pentru desemnarea unei conduceri legitime la conducerea municipiului Rădăuţi este nevoie de alegeri parţiale pentru Consiliul Local, dar şi-a exprimat neîncrederea că Guvernul va organiza alegeri.

Corneliu Popovici, Adrian Puiu

Liderul politic rădăuţean crede că, probabil, prefectul va desemna, temporar, o persoană care să preia conducerea Primăriei, dar nu a putut preciza care este baza legală în care să se facă această numire.

Adrian Puiu a mai spus că PMP Rădăuţi este pregătit să participe la un scrutin pentru Consiliul Local şi speră să obţină un scor electoral de 12 la sută din voturi.

El a arătat că speră că populaţia vede ceea ce se întâmplă în oraş din cauza actualilor aleşi locali.

„Situaţia din Rădăuţi nu le mai dă dreptul moral de a mai candida”, a spus liderul PMP.

La rândul său, preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a apreciat că situaţia din Rădăuţi dovedeşte că este nevoie de o nouă clasă politică.

El crede că ar trebui făcute bannere ale ruşinii pe care să fie trecute numele consilierilor locali din Rădăuţi care nu au venit la şedinţele Consiliului local astfel încât instanţa a decis ca acest deliberativ să fie dizolvat şi să se ajungă în această situaţie nemaiîntâlnită.

 


Intră acum și în grupul de