Humoreanu: Prefectul Harasim a fost instalat în funcţie cu Poliţia


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a fost instalat în funcţia de prefect, în urmă cu o săptămână, cu Poliţia, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV, jurnalistul sucevean Dana Humoreanu.

„Harasim a fost instalat cu Poliţia”, a spus Humoreanu care a arătat că instalarea a fost executată de un chestor de Poliţie, Florea Oprea, care este subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Dana Humoreanu Odp (6)

Ea a spus că la această ceremonie, Florea Oprea a venit îmbrăcat în haine de poliţist, a ridicat sala în picioare când s-au citit hotărârile de Guvern de înlocuire a lui Florin Sinescu cu Constantin Harasim şi de revenire, după o săptămână, în funcţia de subprefect a lui Atanasă Nistor.

„A dat la loc comanda cu Atanasă Nistor care a fost pus la loc după o săptămână şi a jurat din nou credinţă veşnică Guvernului”, a mai spus jurnalistul sucevean.

Ea a remarcat că Harasim a spus că ziua în care a fost instalat prefect cu poliţia este „ziua vieţii lui”.

Humoreanu a mai spus că a fost surprinsă că parlamentarii opoziţiei s-au ridicat în picioare la comanda unui poliţist.

„A fost o surpriză că parlamentarii opoziţiei au fost ridicaţi de poliţist în picioare. Ei s-au aşezat când au sesizat penibilul situaţiei”, a mai spus Humoreanu.

 


Intră acum și în grupul de