Partidul Verde Suceava îi cere premierului Ponta să mărturisească dacă se continuă în Suceava explorarea gazelor de şist


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava, consideră că este momentul ca primul ministru al României, Victor Ponta, să mărturisească dacă se va continua în judeţul Suceava explorarea şi exploatarea gazelor de şist, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele organizaţiei, Dan Acibotăriţă.

„Astfel, noi sucevenii, vom cunoaşte dacă în viitorul apropiat, echilibrul dintre om-natură-biserică va fi afectat sau nu”, se menţionează în comunicat.

harta prospectiuni putna-1

Acibotăriţă arată că în zona Cacica sau zona Moara-Liteni, se observă zeci de kilometri de cablu trecute peste drumurile de ţară sau terenurile sucevenilor, semn că în judeţul Suceava prospecţiunile sunt în plină expansiune, fără ca cineva să se opună sau măcar să ne înştiinţeze.

 

„Noi, verzii suceveni, credem că este de bun simţ ca prim-ministru, suceveanul Victor Ponta, sau un reprezentant al Guvernului României, să explice sucevenilor care sunt beneficiile, daunele sau alte realizări, cu plus sau minus, legate de subiectul „exploatarea gazelor de şist”, dar după cum se vede se practică mai departe tăcerea, minciuna şi vânzarea de ţară. Trăsături sau caracteristici demne unui  politician din România”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de