Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, către Victor Ponta: „Dacă faci această crimă la Rădăuţi o faci peste tot”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, la Realitatea TV că moţiunea de cenzură care va fi depusă de opoziţie este generată de mai multe greşeli majore ale actualului Guvern sau nepăsarea pentru anumite situaţii din ţară cum ar fi cea din municipiul Rădăuţi.

Alina Gorghiu a prezentet în cadrul unui interviu la Realitatea TV motivele pentru care Guvernul PSD condus de Victor Ponta trebuie înlăturat, de la lipsa de interes a guvernului faţă de votul diasporei, la lipsa de preocupare faţă de cei din ţară.

alina-gorghiu.2c

„Este situaţia din Rădăuţi. Dacă facă această crimă la Rădăuţi o faci peste tot”, a spus liderul PNL.

Alina Gorghiu a explicat că acest municipiu nu are primar, suspendat de anul trecut, nu are Consiliu Local, care a fost dizolvat, nu are secretar şi nu are cine semna pentru plata salariilor angajaţilor şi nu are director de spital pentru că nu are cine semna pentru prelungirea mandatului.

„I-a scris prefectul, opoziţia spune în fiecare zi care este situaţia. Domnul Ponta pune etichetă pe cei care întreabă”, a adăugat Alina Gorghiu.

Ea a explicat că în asemenea cazuri nu are cum să-l ia cu forţa pe Victor Ponta să meargă la Rădăuţi pentru a vedea situaţia şi a găsi o soluţionare şi că în democraţie acest aspect se sancţionează prin moţiune de cenzură.


Intră acum și în grupul de