Bălan: Un primar dă tot ce are mai bun. În cazul lui Ion Lungu, atât a ştiut, atât a făcut


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că un om politic care este în poziţia de primar dă tot ce are mai bun în folosul cetăţenilor.

El a spus că în cazul lui Ion Lungu poate spune că acesta nu a fost rău intenţionat, dar că „atât a ştiut, atât a făcut”.

Ioan Bălan consideră că mandatul viitorului primar va fi sub auspiciile curajului.

„E vital ca viitorul primar să-şi asume decizii curajoase”, a spus preşedintele PNL Suceava.

El a apreciat că incapacitatea de a lua decizii curajoase a generat situaţia actuală în care se află oraşul.

„Vor trebui puse în aplicare soluţii cu curaj”, a spus Bălan.

El a exemplificat cu situaţia în care oraşul nu se poate dezvolta pentru că nu mai are un metru pătrat de teren.

„Vorbim de înfiinţarea de noi parcuri, de locuri de joacă, de zone de agrement, dar nu avem un metru pătrat de teren. Va trebui găsită o soluţie curajoasă şi aici”, a spus Bălan.

El a arătat că municipalitatea a decis la începutul anului să înfiinţeze trei noi terenuri publice de sport, dar din cauză că nu s-a identificat teren, s-a decis să fie modernizate trei terenuri ale unor şcoli care vor fi puse la dispoziţia publicului în afara programului şcolar.

Ion Lungu

Ioan Bălan susţine că problemele existente în oraş au fost generate şi de faptul că primarul Ion Lungu nu a ştiut să facă echipă cu factorul politic.

„Nu a lucrat niciodată în echipă. A făcut-o singur sau poate cu o echipă tehnică, dar nu cu o echipă politică”, a spus Bălan care a adăugat că Ion Lungu a evitat să asculte sfaturi venite de la oameni politici care transmiteau însă poziţii ale oamenilor din oraş.

„A fost refractar când i s-au dat sfaturi”, a spus Bălan care crede că Ion Lungu va avea bărbăţia să recunoască această greşeală.


Intră acum și în grupul de